Kantoor te huur Antwerpen, Brandekensweg 2

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Keuken
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Brandekensweg 2 in Antwerpen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze kantoorexperts voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoren te huur in Antwerpen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur in Antwerpen (Schelle)

Dit kantoor te huur aan de Brandekensweg in Antwerpen biedt je een canvas om je kantoor geheel naar eigen smaak in te richten. Dit volledig gerenoveerde kantoorpand ligt in een landelijke omgeving en heeft een strategische ligging tussen Antwerpen en Brussel. In dit bedrijvencentrum ben je voorzien van alle faciliteiten aan een scherpe prijs. Lees vooral verder om meer te weten te komen over dit kantoor te huur in Antwerpen.

Huurprijzen

Dit kantoor te huur heeft diverse kantoorvloeren vanaf 352 m2 tot 672 m2 ter beschikking. Andere oppervlaktes zijn bespreekbaar in overleg. Een kantoorvloer kan al vanaf  €3426,- voor 352 m2 per maand. De prijzen zijn exclusief BTW en servicekosten. De servicekosten bedragen €25,- per vierkante meter en omvatten ook het schoonmaken en onderhoud van het pand. Neem vooral contact op met onze kantoorexperts om alle mogelijkheden te bespreken.

Kantoor compleet op maat ingericht

Met een kantoor te huur aan de Brandekensweg in Antwerpen kun je rekenen op een professionele en persoonlijke aanpak. Je kantoorkamer wordt, in overleg, volledig ingericht. Wil je een eigen werkplek, extra vergaderzalen of kantoorkamers? Denk je aan een ruimte voor flexwerk voor je personeel? Alles is mogelijk in goed overleg en dit kost je geen cent meer aangezien de inrichtingskosten geheel door het kantoor gedragen worden. Wat dit bedrijvencentrum ook uniek maakt is dat men continu blijft investeren in verbeteringen zodat jij je in dit kantoor te huur aan de Brandekensweg helemaal thuis voelt.

Locatie en bereikbaarheid

Met een kantoor te huur in dit bedrijvencentrum zit je midden in het groen maar wel op een strategische ligging tussen Antwerpen en Brussel. Met de auto ben je op een tiental minuten bij de verbindingswegen. Parkeerstress heb je bij dit kantoor te huur niet want er zijn voldoende parkeerplaatsen voorzien. Je elektrische of plug-in hybride wagen kun je laden bij de voorziene laadpalen. Je boodschappen kun je na het werk doen in de diverse winkels in het gezellige centrum of je rijdt naar de winkelboulevard gelegen aan de A12. Zo is er voor ieder wat wils.

Kantoor te huur aan de Brandekensweg in Antwerpen

Is je interesse gewekt in een kantoorruimte aan de Brandekensweg in Antwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met SKEPP zodat de kans op een ingerichte kantoorruimte niet misloopt. Onze kantoorexperts geven je graag gratis en snel advies. Een rondleiding in dit kantoorpand is ook zo voor je geregeld! Twijfel niet en ga voor een kantoor te huur aan de Brandekensweg in Antwerpen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Makkelijk te bereiken en toch dicht bij de verbindingswegen.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Brandekensweg 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen