Kantoor te huur Gent, Brusselsesteenweg 151

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • (Flex)werkplekken
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplekken
 • Keuken
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Brusselsesteenweg 151 in Gent

Beschikbare kantoorruimten
 • Unit #12154

  Ruimte: 45 m2
  Huurprijs: 1.800 € p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Brusselsesteenweg in Gent

Wil jij aan de Brusselsesteenweg in Gent een kantoor huren waar je ook evenementen kunt organiseren? Dan zit je bij dit kantoorpand goed! Dit recentelijk gerenoveerde kantoorgebouw biedt een compleet pakket aan diensten en heeft modern ingerichte kantoren te huur. Wil jij jouw nieuwe kantoorruimte hier huren? Lees dan snel verder om meer te ontdekken over dit statige kantoorgebouw in Gent.

Huurprijzen

In dit kantoorpand huur je al een gemeubeld kantoor van 14 m2 voor €725,- per maand. Een kantoorruimte met een oppervlakte van 26 m2 huur je voor 1650,- per maand. Bij deze prijzen is alles inbegrepen zoals de kosten voor water en elektriciteit! Koffie, thee en water is voorzien voor iedere kantoorruimte. Iedere maand kun je gratis 1 dagdeel huren van de vergaderzaal. Op dit ogenblik is het nog mogelijk om mee te kunnen bepalen over hoe je toekomstige kantoor eruit kan komen te zien. Neem contact op met onze kantoorexperts voor meer informatie, wij helpen je graag verder.

Authentieke villa, community keuken en eigen badkamer

Dit bedrijvencentrum aan de Brusselsesteenweg in Gent is gevestigd in een gerenoveerde villa. In het hele kantoorpand zijn veel authentieke details nog aanwezig. Alles draait om de liefde voor koken in dit pand en je kunt ontspannen in de gemeenschappelijke keuken. Als je hier een kantoor huurt zit je te midden van andere culinaire liefhebbers heb je de mogelijkheid om tips uit te wisselen. Ook culinaire evenementen kun je hier probleemloos plannen. ‘s Ochtends, kun je heerlijk gaan joggen langs de Schelde en vervolgens je douchen in de badkamer zodat je fris aan de slag kunt in je kantoorruimte. 

Locatie en bereikbaarheid

Als je hier een kantoor huurt werk je op een uitstekende centrale locatie. De R4, E14 en E40 zijn op een paar minuten rijden van het kantoorgebouw. Met 10 minuten rijden ben je met de auto in het centrum van Gent en de E40 bereik je op 5 minuten zodat je snel overal in het land raakt. Met de traditionele parkeerproblemen word je bij dit kantoor niet geconfronteerd, er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur aanwezig!

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Brusselsesteenweg in Gent?

Is een kantoor huren aan de Brusselsesteenweg in Gent iets voor jou? Dit is een ideaal kantoor voor creatieve ondernemers. Neem contact op met SKEPP en wij inventariseren je wensen en behoeften. Plan zelf je rondleiding in. Onze kantoorexperts helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder! Wij beantwoorden met plezier al je vragen over dit kantoor te huur aan de Brusselsesteenweg in Gent.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Een heel tof kantoor waar je ook kooksessies kunt volgen!!!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Brusselsesteenweg 151

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen