Kantoor te huur Gent, Kerkstraat 108

5 (5 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Keuken
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kerkstraat 108 in Gent

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze kantoorexperts voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoren te huur in Gent!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur in de Kerkstraat in Gent

Op zoek naar een kantoor te huur in Gent? Dan is het kantoor te huur in de Kerkstraat in Gent misschien wel iets voor jou. Gentbrugge is een van de 25 stadswijken van Gent. De Gentse deelgemeente ligt ten zuidoosten van het stadscentrum aan de Schelde. Gentbrugge is een toffe buurt met nog veel historische bezienswaardigheden. Toch zit je zo weer in het bruisende stadsleven van Gent zelf. Ideaal om dus je kantoor te huur in de Kerkstraat te vestigen en te genieten van the best of both worlds.

Huurprijzen

Het business center biedt zowel kantoorruimtes als werkplekken. In het bedrijvencentrum vind je diverse kantoorruimtes in verschillende maten. Zo variëren de groottes van de kantoorkamers van 30 m2 tot 110 m2 met daartussen nog verschillende mogelijkheden. Dat allemaal aan een goede huurprijs. De huurprijzen variëren van €750,- tot €3080,- per maand. In de prijs is een uitgebreid dienstenpakket volledig inbegrepen. Ben je op zoek naar een werkplek om te huren? Het bedrijvencentrum biedt werkplekken via diverse abonnementen. Een abonnement voor een werkplek voor 1,5 dag per week bedraagt €100,- per maand, voor 3 dagen per week €170 per maand en voor €290 per maand heb je onbeperkt een werkplek ter beschikking. Ideaal voor coworking en om te netwerken. 

Een gemeenschappelijke receptie, 24/7 toegang en fiets- en wandelpaden in de buurt

Op het kantoor te huur in de Kerkstraat is er een gemeenschappelijke receptie aanwezig wat toch een professionele indruk geeft aan jouw onderneming. Bovendien is postverwerking en telefoonbeantwoording in de maandelijkse huurprijs inbegrepen. Een echte workaholic? In dit bedrijvencentrum heb je 24/7 toegang tot jouw kantoor te huur. Natuurlijk is af en toe ontspannen ook noodzakelijk, het bedrijvencentrum is gelegen in de buurt van een park en talrijke fiets- en wandelpanden. Ideaal om tijdens de middag of op een moment dat je het nodig hebt de benen eens te strekken en een frisse neus te gaan halen. Het bedrijvencentrum speelt er echt op in aangezien ze ook 80 fietsplaatsen, waarvan 20 binnenshuis, ter beschikking stelt.   

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur in de Kerkstraat heeft een goede ligging. Dankzij de verschillende vervoersmogelijkheden is het het kantoor te huur in de Kerkstraat goed bereikbaar. De E17 loopt zo dwars door Gentbrugge heen. Parkeren kun je dan weer op het eigen terrein van het bedrijvencentrum. De deelgemeente van Gent heeft ook zijn eigen station, het station Gentbrugge. Bovendien wordt Gentbrugge door talrijke Gentse tram- en buslijnen bediend. 

Huur je binnenkort een kantoorruimte in de Kerkstraat in Gent Gentbrugge?

Overtuigd van een kantoor te huur in de Kerkstraat? Neem snel contact op met SKEPP en vestig vandaag nog jouw kantoor te huur in de Kerkstraat in Gent. Met al je vragen kun je bovendien terecht bij een van onze kantoorexperts. Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Wacht niet langer en ga voor een kantoor te huur in de Kerkstraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Geen probleem om mijn fiets te stallen.

N

Een toffe buurt

F

Er is voldoende daglicht en da's prettig werken!

F

Er is voldoende daglicht en da's prettig werken!

G

De persoonlijke benadering is zekers het vermenlden waard.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Kerkstraat 108

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen