Kantoor te huur Mechelen Noord, Generaal de Wittelaan 15

Voorzieningen
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Keuken
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Generaal de Wittelaan 15 in Mechelen Noord

Beschikbare kantoorvloeren
 • Kantoorvloer

  Ruimte: 243 m2
  Huurprijs: 2.263 € 1.924 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorvloer

  Ruimte: 296 m2
  Huurprijs: 2.757 € 2.343 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen

Een ruim kantoor met eventueel een opslagruimte huur je aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen. Het bedrijventerrein biedt een ruim aanbod aan kantoren en werkplekken die makkelijk te bereiken zijn. Een kantoorunit of je hele kantoorvloer huur je zonder enig probleem hier. Je kunt er zelfs je eigen business center beginnen. Lees zeker verder om meer te weten te komen over het huren van een kantoorruimte in Mechelen.

Huurprijzen

Dankzij de gunstige ligging heeft dit kantoorpand een hoge bezettingsgraad. Vanaf december 2022 is er weer ruimte beschikbaar. Deze ruimtes hebben een oppervlakte van 243 m2 en 296 m2 en zijn volledig zelf in te delen. Een mogelijkheid is om vaste kantoorruimtes te maken en middels flexplekken aan coworking te doen. Neem zeker contact op met onze kantoorexperts om een rondleiding te regelen en laat dit kantoor niet aan je voorbij gaan!

Beveiliging, gemeenschap en opslag

Als je een kantoor huurt aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen heb je een kantoor met een goede beveiliging. De toegang tot je kantoorunit is geregeld met een speciale toegangskaart zodat je 24/7 toegang hebt. Er liggen diverse bedrijven op dit bedrijventerrein en je kunt er deel uitmaken van de gemeenschap om je netwerk te vergroten. Als je niet alleen behoefte hebt aan een kantoorkamer, kun je ook de nodige opslag huren voor je bedrijf. Een opslagruimte kan ervoor zorgen dat jij al je goederen in beheer hebt op een boogscheut van je kantoorunit.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand heeft een gunstige ligging naast de belangrijkste verkeersader van België; de E19 Antwerpen - Brussel. Je hebt met de wagen een goede verbinding naar de grote steden en je bereikt ook vlot je gehuurde kantoor. Er is bij dit business center de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren voor je wagen. Het bedrijvencentrum is met het openbaar vervoer ook goed te bereiken. De bus rijdt drie maal per uur en de dienstverlening van bus en trein zijn op elkaar afgestemd zodat jij een goede aansluiting hebt.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen?

Wil jij je nieuwe kantoor huren aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen? Neem contact op met onze kantoorexperts om de mogelijkheden te bespreken. Het staat je ook vrij om zelf online een rondleiding in te boeken om een bezoek aan het kantoor te brengen. Onze kantoorexperts helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder met je vragen over het huren van een kantoor aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Generaal de Wittelaan 15

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen