Kantoor te huur Mechelen Noord, Schaliënhoevedreef 20J

Voorzieningen
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Keuken
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Schaliënhoevedreef 20J in Mechelen Noord

Beschikbare kantoorvloeren
 • Kantoorvloer

  Ruimte: 322 m2
  Huurprijs: 3.354 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen

Aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen huur je een goed gelegen modern kantoor. Het kantoorpand ligt, samen met 9 andere gebouwen, centraal rond een torengebouw. Deze kantoorgebouwen staan in verbinding met elkaar dankzij de ondergrondse parking. De werkplekken zijn volledig naar eigen smaak in te richten en dat maakt het gunstig om hier een kantoor te huren. Lees nu verder en kom alles te weten over het huren van een kantoorunit in Mechelen.

Huurprijzen

Dit kantoorpand heeft vanwege zijn gunstige ligging een hoge bezettingsgraad. Er zijn diverse kantoorruimtes die ook ingericht kunnen worden met flexibele werkplekken voor bijvoorbeeld coworking. Neem voor het actuele aanbod contact op met onze kantoorexperts. Onze kantoorexperts zoeken graag voor je uit welke kantoorruimtes nog beschikbaar zijn op deze locatie. Bij dit bedrijvencentrum kun je ook parkeerplaatsen huren. Voor slechts €450,- per jaar huur je een parkeerplaats in de open lucht en voor €850,- per jaar parkeer je je wagen ondergronds.

Foodcorner, eten in open lucht en fitness

Het is in dit bedrijvencentrum aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen geen ramp als jij je boterhammen bent vergeten. Een broodje gezond of een complete vegetarische maaltijd stel je helemaal zelf samen in de foodcorner van Meeza. Bij mooi weer is er geen excuus om de maaltijd in je kantoorunit op te eten want er is ruimte voorzien om te eten in de open lucht. Dankzij het on site fitness center kun je in dit business center ook aan gezonde beweging doen.

Locatie en bereikbaarheid

Dit interessante kantoorpand ligt naast de afrit 9 in Mechelen-Noord en is vlot te bereiken met zowel de wagen als met het openbaar vervoer. De busdiensten rijden 3 keer per uur op weekdagen en de dienstregeling is afgestemd op die van de NMBS om een vlotte aansluiting met de trein te verzekeren. Een vaste parkeerplaats is bespreekbaar er zijn ook voorzieningen om je elektromobiel op te laden bij dit business center. Het enige wat jij moet doen is je wagen aan de lader koppelen en je vertrekt weer met een volle lading naar je afspraken.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen?

Een kantoor op een groot kantorenpark huur je aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen. Neem zeker een kijkje en boek online een rondleiding in. Natuurlijk staan onze kantoorexperts voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Alle hulp van SKEPP is geheel vrijblijvend en wie weet huur jij binnenkort een kantoor aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Schaliënhoevedreef 20J

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen