Flexwerken

Flexwerken is het werken onder flexibele werktijden binnen een flexibele werkomgeving. Het lijkt daarmee op Het Nieuwe Werken. Bij flexwerken wordt vaak wordt gebruik gemaakt van een flexplek of werkplek.


Zowel flexwerken als Het Nieuwe Werken kan worden geschaard onder de noemer 'flexibel werken'. Toch is er een klein verschil tussen flexwerken en Het Nieuwe Werken. Flexwerken doe je in een flexibele werkomgeving, ook wel co-working space genoemd op kantoor. Wist je dat SKEPP een ruim aanbod heeft van kantoren met hippe flexwerkplekken in de grote steden Antwerpen, Brussel en Mechelen? We gaan hieronder verder in op flexwerken.

Wat is flexwerken?

Flexwerken is het werken binnen een flexibele werkomgeving en onder flexibele werktijden. Flexwerken lijkt hiermee heel erg op Het Nieuwe Werken. Bij zowel flexwerken als Het Nieuwe Werken spelen tijdsduur, plaats en werkomgeving een cruciale rol. Bij Het Nieuwe Werken staat regelmatig thuiswerken centraal. Flexwerken doe je in een gemeenschappelijke flexwerk-omgeving.

Kantoor flexwerken

Wanneer is flexwerken geschikt?

Flexwerken is met name geschikt voor kleine(re) bedrijven. Wanneer je als bedrijf nog niet op het punt bent aanbeland om een kantoorkamer te huren, kan een flexwerkplek de ideale oplossing zijn. Je huurt dan een flexwerkplek in een flexwerkomgeving. Zo'n omgeving wordt ook wel vaak een coworking space genoemd. Het grootste voordeel? Laagdrempelig andere ondernemers ontmoeten. Bekijk alle flexwerkopties.

Laat je adviseren over flexwerken!

Onze ervaren kantoorexperts informeren je graag over flexwerken. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. Wil je meer informatie over flexwerken? Of wil je een kantoor huren in Antwerpen? Stuur dan een e-mail naar info@skepp.com of bel via +32 78 48 10 91.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure