Flexwerken

Flexwerken is het werken onder flexibele werktijden binnen een flexibele werkomgeving. Het lijkt daarmee op Het Nieuwe Werken. Bij flexwerken wordt vaak wordt gebruik gemaakt van een flexplek of werkplek.


Zowel flexwerken als Het Nieuwe Werken kan worden geschaard onder de noemer ‘flexibel werken’. Toch is er een klein verschil tussen flexwerken en Het Nieuwe Werken. Flexwerken doe je in een flexibele werkomgeving, ook wel co-working space genoemd op kantoor. We gaan hieronder verder in op flexwerken.

Wat is flexwerken?

Flexwerken is het werken binnen een flexibele werkomgeving en onder flexibele werktijden. Flexwerken lijkt hiermee heel erg op Het Nieuwe Werken. Bij zowel flexwerken als Het Nieuwe Werken spelen tijdsduur, plaats en werkomgeving een cruciale rol. Bij Het Nieuwe Werken staat regelmatig thuiswerken centraal. Flexwerken doe je in een gemeenschappelijke flexwerk-omgeving.

Kantoor flexwerken

Wanneer is flexwerken geschikt?

Flexwerken is met name geschikt voor kleine(re) bedrijven. Wanneer je als bedrijf nog niet op het punt bent aanbeland om een kantoorkamer te huren, kan een flexwerkplek de ideale oplossing zijn. Je huurt dan een flexwerkplek in een flexwerkomgeving. Zo'n omgeving wordt ook wel vaak een coworking space genoemd. Het grootste voordeel? Laagdrempelig andere ondernemers ontmoeten. Bekijk alle flexwerkopties.

Laat je adviseren over flexwerken!

Onze ervaren vastgoedspecialisten informeren je graag over flexwerken. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. Wil je meer informatie over flexwerken? Stuur dan een e-mail naar info@skepp.com of bel via +32 78 48 10 91.

'Zo profiteer je van btw belaste huur van kantoorruimte'

In de whitepaper 'Zo bespaar je op huurkosten van kantoorruimte' geven we tips om als huurder van kantoorruimte te besparen op de huurkosten. Doe er je voordeel mee en betaal niet onnodig veel!