Je eerste kantoor huren? Hier zijn 3 gouden tips

  • Door Lynn Mikolajczak
  • donderdag 5 september 2019

Ga je voor de eerste keer een kantoor huren? Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen paniek. Wij bij SKEPP beseffen maar al te goed dat een kantoor huren een grote stap is in het leven van een ondernemer. Daarom geven we je 3 gouden tips mee. Zo ben jij helemaal klaar om jouw eerste kantoor te huren.


1/ Ga voor een flexibel kantoor te huur

Voor de eerste keer een kantoor huren, is een beetje zoeken. Je kan nog niet gemakkelijk inschatten of de oppervlakte, de locatie, de prijs, enz allemaal wel bij je onderneming past. Daarom is het interessant om flexibel te gaan huren. Zo hang je niet onmiddellijk vast aan een huurcontract voor een aantal jaar. Ook kan je gemakkelijker overstappen naar een groter of kleiner kantoor indien nodig. Een flexibel kantoor huren heeft dus vele voordelen. 

Rhijnspoorplein 10 38 Regus 6875Ga jij ook een flexibel kantoor huren?

2/ Ga voor het huren van een kantoor in een bedrijfsverzamelgebouw of een business center

Een kantoor huren kost niet alleen geld maar ook tijd. Kies daarom voor om een kantoor te huren in een business center of bedrijfsverzamelgebouw. In een bedrijfsverzamelgebouw zit je met jouw kantoor  in een kantoorgebouw met meerdere bedrijven. Servicekosten worden daardoor gedeeld met de andere bedrijven in het kantoorgebouw. Ook moet je geen ruimtes extra gaan huren die je niet nodig hebt.

Een business center is een meer luxere variant van een bedrijfsverzamelgebouw. Een kantoor in een business center is meestal gemeubileerd, er is altijd een vergaderruimte aanwezig en bovenop je gehuurde kantoorruimte verkrijg je een uitgebreid servicepakket. Met het huren van een kantoor in een bedrijfsverzamelgebouw of een business center moet je jou dus enkel alleen focussen op je core business.

Pantry in een business centerEen kantoor huren in een bedrijfsverzamelgebouw, business center of kantoorconcept brengt voordelen met zich mee, zoals gemeenschappelijke ruimtes en goed gevulde pantry's.

3/ Huur een gemeubeld kantoor

Een kantoor huren is op zich geen kleine investering. Het kan echter op het eerste zicht nog meevallen. Toch komen er nog vele externe kosten bij. Denk maar aan verplaatsingskosten, verzekeringen en uiteraard het meubilair. Natuurlijk kun je daar zoveel aan uitgeven als je wilt. Wil je eerst wat geld en tijd besparen? Kies dan voor om een gemeubeld kantoor te huren. Je moet je geen zorgen maken over de kosten van het meubilair, hoe je de inrichting wilt doen en je kan direct aan het werk in je nieuwe kantoor.

04 zoek flexibel kantoormeubilair voor jouw kantoor

Bij SKEPP kun je ook gaan voor een flexibele kantoorinrichting. Met de Officeplanner huur je flexibel het meubilair voor jouw kantoorinrichting. Het design van de kantoorinrichting kan volledig gepersonaliseerd worden en met een druk op de knop kun je het meubilair van je gehuurde kantoor op- en afschalen. Bovendien wordt het door SKEPP nog eens geleverd en gemonteerd binnen 1 week.

Meeuwenlaan 98 100 5577Je kunt kiezen om een gemeubeld kantoor te huren, maar je kunt ook kiezen voor het huren, huurkopen of kopen van een nieuwe kantoorinrichting die past bij jouw organisatie.

Ga nu een kantoor huren!

Kiezen om een kantoor te huren is geen gemakkelijke beslissing. Met deze 3 tips kom je echter al een heel eind verder. Loop je toch nog tegen bepaalde zaken aan? Aarzel dan niet om contact op te nemen met SKEPP. Voor SKEPP is dit dagdagelijkse kost. Onze kantoorexperts staan dan ook direct voor je klaar om je snel en gratis advies te verlenen bij het huren van een kantoor.


Neem contact op

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure