Je eerste kantoor te huur? Hier zijn 3 gouden tips

  • Door Lynn Mikolajczak
  • maandag 29 oktober 2018
  • 10

Ga je voor de eerste keer een kantoor te huur nemen? Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen paniek. Wij bij SKEPP beseffen maar al te goed dat een kantoor te huur een grote stap is in het leven van een ondernemen. Daarom geven we je 3 gouden tips mee. Zo ben jij helemaal klaar voor jouw eerste kantoor te huur.


1/ Ga voor een flexibel kantoor te huur

Voor de eerste keer een kantoor te huur nemen, is een beetje zoeken. Je kan nog niet gemakkelijk inschatten op de oppervlakte, de locatie, de prijs, enz allemaal wel bij je onderneming past. Daarom is het interessant om flexibel te gaan huren. Zo hang je niet onmiddellijk vast aan een huurcontract voor een aantal jaar. Ook kan je gemakkelijker overstappen naar een groter of kleiner kantoor te huur indien nodig. Een flexibel kantoor huren heeft dus vele voordelen.

Rhijnspoorplein 10 38 Regus 6875Ga jij ook een flexibel kantoor huren?

2/ Ga voor een kantoor te huur in een bedrijfsverzamelgebouw of een business center

Een kantoor te huur kost niet alleen geld maar ook tijd. Kies daarom voor een kantoor te huur in een business center of bedrijfsverzamelgebouw. In een bedrijfsverzamelgebouw zit je met jouw kantoor te huur in een kantoorgebouw met meerdere bedrijven. Servicekosten worden daardoor gedeeld met de andere bedrijven in het kantoorgebouw. Ook moet je geen ruimtes extra gaan huren die je niet nodig hebt.

Een business center is een meer luxere variant van een bedrijfsverzamelgebouw. Een kantoor te huur in een business center is meestal gemeubileerd, er is altijd een vergaderruimte aanwezig en bovenop je kantoor te huur verkrijg je een uitgebreid servicepakket. Met een kantoor te huur in een bedrijfsverzamelgebouw of een business center moet je jou dus enkel alleen focussen op je core business.

Pantry in een business centerEen kantoor huren in een bedrijfsverzamelgebouw, business center of kantoorconcept brengt voordelen met zich mee, zoals gemeenschappelijke ruimtes en goed gevulde pantry's.

3/ Kies een gemeubeld kantoor te huur

Een kantoor te huur is op zich geen kleine investering. Het kan echter op het eerste zicht nog meevallen. Toch komen er nog vele externe kosten bij. Denk maar aan verplaatsingskosten, verzekeringen en uiteraard het meubilair. Natuurlijk kun je daar zoveel aan uitgeven als je wilt. Wil je eerst wat geld en tijd besparen? Kies dan voor een gemeubeld kantoor te huur. Je moet je geen zorgen maken over de kosten van het meubilair, hoe je de inrichting wilt doen en je kan direct aan het werk in je nieuwe kantoor te huur.

04 zoek flexibel kantoormeubilair voor jouw kantoor

Bij SKEPP kun je ook gaan voor een flexibele kantoorinrichting. Met de Officeplanner huur je flexibel het meubilair voor jouw kantoorinrichting. Het design van de kantoorinrichting kan volledig gepersonaliseerd worden en met een druk op de knop kun je het meubilair van je kantoor te huur op- en afschalen. Bovendien wordt het door SKEPP nog eens geleverd en gemonteerd binnen 1 week.

Meeuwenlaan 98 100 5577Je kunt kiezen voor een gemeubeld kantoor te huur, maar je kunt ook kiezen voor het huren, huurkopen of kopen van een nieuwe kantoorinrichting die past bij jouw organisatie.

Ga nu een kantoor huren!

Kiezen voor een kantoor te huur is geen gemakkelijke beslissing. Met deze 3 tips kom je echter al een heel eind verder. Loop je toch nog tegen bepaalde zaken aan? Aarzel dan niet om contact op te nemen met SKEPP. Voor SKEPP is dit dagdagelijkse kost. Onze vastgoedconsultants staan dan ook direct voor je klaar om je snel en gratis advies te verlenen omtrent jouw kantoor te huur.


Neem contact op

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!