Kantoor huren in Antwerpen? Bekijk ons aanbod in Sint Andries

  • Door David Krzywaznia
  • dinsdag 25 juni 2019

Steeds meer mensen huren een kantoor in Antwerpen. Met het oog op een mogelijke Brexit is Antwerpen een populaire stad geworden. Er is een ruim aanbod in diverse stadsdelen in Antwerpen zoals, Berchem, Antwerpen Centrum, Zurenborg, Wilrijk en Wommelgem. Maar ook in Sint-Andries staan een aantal mooie kantoorpanden waar jij een kantoor kunt huren. Dit Blog gaat dieper in op het ruime aanbod in Antwerpen en met name het aanbod in Sint-Andries krijgt extra aandacht.


Antwerpen, de wereldstad

Een kantoor huren in Antwerpen is niet moeilijk. In Antwerpen Centrum vind je een ruim aanbod van geschikte panden. Met 521.600 inwoners telt Antwerpen zeker mee als stad in de wereld. De haven is erg uitgestrekt en is na Rotterdam de tweede grootste haven van Europa. Antwerpen is ook het wereldcentrum voor de diamanthandel en heeft met de Diamantwijk een ruim aanbod aan winkels voor de mooiste juwelen. Onder de middag kun je gaan eten in de vele gezellige restaurants of je kunt eens door de Zoo van Antwerpen wandelen terwijl je geniet van je eigen lunch.

Antwerpen Centrum

Antwerpen is met de trein makkelijk te bereiken.

Antwerpen heeft veel te bieden!

Het centrum van Antwerpen bruist van activiteit. Winkelen doe je in de autovrije Hoogstraat en de meeste winkels zijn ook op zondag open. De Grote Markt is omgeven met sfeervolle restaurants en cafés waar je de diverse biersoorten kunt proeven. Ook de Groenplaats heeft een ruim aanbod aan brasserieën en terrassen. Na een dag in je kantoor winkelen? Ga dan eens naar het Grand Bazar Shopping Center. Daar zijn maar liefst 50 winkelzaken te vinden en je winkelt er lekker droog in een sfeervolle omgeving. Ga zeker eens een kijkje nemen in de Antwerp Chocolate Store en vergaap je aan alle lekkers.

Er is keuze genoeg om een geschikt kantoor te vinden in Antwerpen. Houd je van de art nouveau gevels? Dan kun je zeker je gading vinden in Zurenborg. In deze wijk kun je een historische wandeling maken in de zijstraten van de Cogels-Osylei naar het Beau Quartier. Met een gids kun je kennismaken met de fraaie paleisachtige architectuur. Als je niet te lang wilt wandelen is er ook nog een tocht van 2 uur. Tijdens deze tour worden bekende panden getoond worden. Als je dorst krijgt zijn er cafés aan de Dageraadplaats of je neemt plaats op één van de vele terrassen aan de Draakplaats. Toch een leuk idee voor een bedrijfsuitje?

Brusselstraat Uitzicht

Geniet van het uitzicht op dit prachtige park.

Sint-Andries weer helemaal hip

In vroegere tijden stond Sint-Andries vooral bekend als een wijk met veel armoede. De mensen leefden dicht op elkaar en soms zaten er meer dan 10 mensen in een kamer. Het was er zeker ongezond wonen in de krotten en de mensen leefden vooral op straat waardoor er een hechte band maar ook vaak agressie was. In 1920 woonden er bijna 32.000 mensen in deze wijk en dit aantal nam in de loop der jaren steeds meer af. Om het verval te voorkomen werden er na 1980 diverse huisvestingsprojecten opgestart en door de komst van een hogeschool met campus bloeide de wijk weer helemaal op.

Sint-Andries is vandaag de dag een gezellige wijk in Antwerpen en telt ongeveer 6.300 inwoners. Het ligt aan de Scheldekaaien en de wijk wordt doorsneden van noord tot zuid door de Nationalestraat. Je verplaatsen doe je met Tramlijn 4 die door de straat loopt. Het modemuseum is zeker een bezoekje waard en in de Kammenstraat vinden liefhebbers van vintage en haute couture alles wat hun hartje begeert. De winkels in de Kloosterstraat zijn schatkamers voor verzamelaars van antiek en brocante. Lekker eten met je zakenrelaties of collega’s doe je in de vele gezellige restaurants.

Huur jij binnenkort een kantoor aan de Brusselstraat 51?

In dit bedrijvencentrum huur je een kantoor dat gelegen is in een oud biscuit imperium met een rijke geschiedenis met diverse authentieke elementen. Er is een professionele receptie die je bezoek opvangt en ook zorg kan dragen voor diverse administratieve werkzaamheden. Voor meetings en presentaties zijn er in dit pand diverse vergaderzalen voorzien en je lunch maak je klaar in de volledig ingerichte keuken. Over parkeren hoef jij je geen zorgen maken, er is een ruim aanbod aan parkeerplaatsen. Vanaf €350,- huur je in de Brusselstraat 51 al een kantoor in dit business center in Antwerpen.

Brusselstraat 51

Geniet van de authentieke elementen in dit kantoor.

Wanneer je een kantoor huurt aan de aan de Brusselstraat 51, dan huur je in een stijlvol pand met authentieke elementen.

Liever een kantoor huren in de Dendermondestraat 44?

Dit business center was vroeger een verffabriek en is volledig aangepast aan de moderne tijd. Tijdens de renovatie zijn diverse originele elementen bewaard gebleven. Over meubels hoef jij je geen zorgen maken want de kantoren worden gemeubileerd opgeleverd. Zo kun je snel in je kantoor intrekken zonder de rompslomp van een verhuis. De toegang tot dit pand is 24/7 en de vriendelijke receptioniste zorgt er voor het opnemen van binnenkomende telefonie. Je huurt in de Dendermondestraat 44 al een kantoor vanaf €350,- per maand maar er is ook de mogelijkheid tot flexwerken als je geen behoefte hebt aan een vast kantoor.

Dendermondestraat 45

Geniet in de koele binnentuin in het kantoor te huur aan de Dendermondestraat.

Wil jij een kantoor huren aan de Brusselstraat 59?

Als je behoefte hebt aan een grotere werkruimte kun je in de business center terecht voor kantoren van 196 m2 tot 1176 m2. Het kantoorpand heeft een moderne uitstraling en alle kantoren zijn volledig voorzien van meubels. Het gebouw heeft een strak en modern design en is bijzonder in trek bij ondernemers. Dit kantoorpand ligt tegenover het nieuwe Justitiepaleis en heeft een parking onder het gebouw, dat scheelt in ieder geval weer parkeerstress. Het kantoor aan de Brusselstraat 59 heeft ook een mooi uitzicht over een park zodat je met mooi weer heerlijk je benen kunt strekken tijdens de pauze.

Brusselstraat 60

Een kantoor met een moderne look.

Een kantoor huren in een ander stadsdeel van Antwerpen?

Natuurlijk zijn er ook mooie kantoren elders in Antwerpen te vinden. Het is altijd goed om alle locaties te bekijken zodat je zeker van je keuze bent. In het blog '3 redenen om een kantoor te huur in Antwerpen te hebben' krijg je nuttige informatie over andere locaties. Maar ook het blog 'Wat is de ideale locatie om een kantoor te huren in Antwerpen?' kan je zeker helpen bij het maken van een keuze.

Wil jij een kantoor huren in Antwerpen Sint-Andries? Neem dan contact op met SKEPP!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van dit blog over het huren van een kantoor in Antwerpen Sint-Andries? Neem dan contact op met een van onze vastgoedconsulenten en plan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding in. Onze vastgoedconsulenten luisteren naar je wensen en behoeftes zodat jij het perfecte kantoor kunt huren in Antwerpen.


Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure