Inspirerende kantoorruimtes in Brussel

  • Door Linda Kroon
  • dinsdag 24 maart 2020

Het coronavirus heeft heel België in de ban, zo ook Brussel. Er werken door het virus veel mensen vanuit huis, maar met het zicht op de toekomst gaan we straks weer naar kantoor. Wil je alvast een kijkje nemen naar het kantooraanbod in het bruisende centrum van Brussel? Dan vind je in dit blog onze top 3 met inspirerende kantoren die je kunt huren in Brussel.


Waarom een kantoor huren in Brussel?

Brussel is de hoofdstad van België, maar is ook de officieuze hoofdstad van Europa. Al decennia lang zijn er grote Europese instellingen gevestigd in deze stad. Denk aan de Europese Commissie, de Raad van de Europese Unie, het Europees Parlement en de Europese Raad. Belangrijke instellingen, wat zorgt voor veel internationaal georiënteerde bedrijven. Veel grote organisaties komen af op deze bruisende stad en trekken daarmee ook kleinere organisaties aan. De stad telt ruim 1,1 miljoen inwoners en is een bruisend centrum voor de economie. Kortom, Brussel is een belangrijke handelsstad. Interessant voor jouw bedrijf om een kantoor te huren? Lees dan gauw verder.

De bereikbaarheid van Brussel

Brussel is gevestigd op een gunstige en centrale locatie in België en in Europa. Antwerpen en Gent bereik je in een klein uurtje via de snelweg. Ook rondom Brussel is een breed scala aan snelwegen en treinverbindingen. Het reizen van en naar locaties buiten Brussel is daarom heel eenvoudig. Daarnaast zijn landen als Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland goed bereikbaar. Tot slot zijn er in de buurt van Brussel twee grote vliegvelden, namelijk: Brussels Airport en Brussels South Charleroi Airport. Kortom, Brussel beschikt over veel goede voorzieningen. Handig voor jouw als onderneming, voor je bezoek en de economie!

Kantoor te huur Brussel

Zoek je een kantoorkamer, kantoorruimte of flexwerkplek in Brussel? Dan biedt SKEPP in 7 stadsdelen meer dan 860 kantoren te huur aan. Wil jij graag een kantoor huren vlakbij het vliegveld, in de wijk Elsene of gaat jouw voorkeur uit naar de Europese Wijk? Voor elke wens is er een geschikt kantoor vindbaar. De keuze is reuze! Hierbij onze 3 favorieten:

Huur jij binnenkort aan Rue Belliard 53?

Met een kantoorruimte aan de Rue Belliardstraat 53 in Brussel zit je goed. Het kantoorpand is gelegen in de Europese Wijk. In dit business center kan je eigen kantoren huren, maar ook het huren van een flexwerkplek behoort tot de mogelijkheden. 

Rue Belliard 53 Kantoor te huur BrusselIs dit inspirerende bedrijvencentrum iets voor jou onderneming?

 

Huur je een kantoor aan Rue Belliard 53? Dan geniet je van high-end services om comfortabel te werken. Het bedrijvencentrum is voorzien van een hippe pantry met versgebrande koffie en fruitig water. De gemeenschappelijke ruimtes zijn voorzien van comfortabel meubilair en laten je direct thuis voelen. 

Kantoorruimte te huur Brussel Rue Belliard 53Maak gebruik van de flexplekken of huur een eigen kantoorruimte, aan jou de keuze!

 

Het kantoor bevindt zich aan de Belliardstraat, 1 van de hoofdwegen van Brussel. Rondom deze locatie vind je veel entertainment; het is een ideale plek om tijd door te brengen met gasten. Ook de bereikbaarheid is goed. Met het openbaar vervoer ben je gauw op plaats van bestemming en in de buurt ligt ook het metrostation. Iets voor jou? Neem dan gauw contact op met de kantoorexperts van SKEPP. 

Kantoor te huur aan de Berkenlaan

Wil je een kantoor huren aan de Berkenlaan 8A+8B in Brussel Airport? Dan is dit pand een gunstige oplossing voor jou. Of je nu een kantoorruimte, kantoorkamer of een flexwerkplek wilt, alle opties zijn mogelijk. In dit luxueuze business center mag je gebruik maken van alle services die het bedrijvencentrum biedt. 

Berkenlaan 8 kantoor huren BrusselHuur je een eigen kantoorruimte, kantoorkamer of flexwerkplek!

 

Op deze locatie huur je kantoren tegen goede prijs/kwaliteit verhoudingen. Alle ruimtes zijn voorzien van moderne meubels. Een kantoor huren aan de Berkenlaan in Brussel Airport biedt daarnaast nog veel andere voordelen. Zo kan je gebruik maken van de gym, is het kantoorpand 24/7 toegankelijk en kan je genieten van een heerlijke maaltijd in de diverse restaurants. 

Berkenlaan 8A+8B Kantoorruimte te huur BrusselHuur je aan de Berkenlaan? Dan is jouw onderneming goed bereikbaar.

 

Op slechts een paar minuten rijden van de Brusselse ring en vlakbij Brussels Airport is dit business center gevestigd. Het ligt aan de rand van de Belgische hoofdstad. Wil je veilig parkeren? Dan kan je met de auto parkeren op de ondergrondse parkeerplaats en is het opladen van de elektrische auto mogelijk. 

Huur kantoorruimte aan de Louizalaan

Wil je een kantoor huren aan de Louizalaan 279 in Brussel Elsene? Dan is dit de perfecte thuisbasis voor jouw bedrijf. Hier kan je een inspirerend kantoor huren voor jouw onderneming. Het pand is recentelijk gerenoveerd en is voorzien van een moderne uitstraling. 

Kantoorruimte te huur Brussel aan Avenue Louise 279Huur een inspirerend kantoor aan de Louizalaan 279.

 

In dit hoogwaardige bedrijvencentrum huur je een kantoor of werkplek die aansluit op jouw wensen en behoeften. Hiermee krijg je toegang tot hoogwaardige services. De receptioniste ondersteunt je graag met secretariële diensten, is er catering aanwezig en kan je genieten van een goede kop koffie aan de espressobar. Er zijn veel fijne plekjes in dit business center waar jij lekker kan werken of gasten kan ontvangen. 

Kantoorruimte huren Brussel aan Avenue Louise 279Geniet van alle hoogwaardige services in dit business centrum!

 

In dit business center werk je in een inspirerende omgeving. Je wordt omringt door luxe en kan aan de slag op geweldige werkplekken. De locatie van je nieuwe kantoorpand is ideaal. Je bereikt eenvoudig met de Louizalaan met de auto, maar ook het openbaar vervoer behoort tot de mogelijkheden. 

Welke wijk heeft jouw voorkeur?

Elke wijk kent zo zijn charmes en voordelen. Het is afhankelijk van jouw organisatie en wensen welke wijk goed bij je past. Ontvang je veel klanten uit het buitenland? Dan kan een kantoor huren vlakbij het vliegveld uitkomst bieden. Wil je de gezelligheid opzoeken met collega’s na het werk? Dan is de Europese Wijk passend bij jou. 

Interesse in kantoorruimte huren Brussel?

Heb je interesse in het zoeken van een kantoor in Brussel, maar kan je wel advies gebruiken? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met de kantoorexperts van SKEPP. We helpen je graag verder bij het vinden van een geschikt kantoor dat aan jouw wensen voldoet.


Contact opnemen

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure