Kantoor te huur Gent, Foreestelaan 1

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Postadres
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Foreestelaan 1 in Gent

Beschikbare kantoorvloeren
 • Niv 0

  Ruimte: 795 m2
  Huurprijs: 10.243 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Niv +2

  Ruimte: 822 m2
  Huurprijs: 10.630 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Niv +1

  Ruimte: 823 m2
  Huurprijs: 10.630 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Foreestelaan in Gent

Een kantoor met zicht op het park en groen binnenplein huur je aan de Foreestelaan in Gent. Het kantoorpand bevindt zich op een bedrijventerrein waar er een mix is van kantoren en polyvalente gebouwen. Er is de mogelijkheid om een ruime kantoorvloer te huren in dit kantoorpand. Deze kantoorunits kun je volledig naar wens inrichten en zijn in feite een blank canvas. Lees snel verder en kom meer te weten over het huren van van een kantoorruimte in Gent.

Huurprijzen

Het kantoorpand heeft een goed aanbod aan oppervlaktes. Voor €10.242,92,- per maand huur je er een ruime kantoorvloer van 793 m2. Een grotere oppervlakte huur je voor €10.630,42,- per maand en dan heb je een kantoorvloer van 823 m2. Snelle beslissers hebben nog de keuze op welke etage ze gaan huren. Laat je creativiteit de vrije loop en richt deze kantoorruimtes in zoals jij ze wilt. Maak je eigen kantoorkamers en richt voor de flexibele werknemers een coworking ruimte in met de nodige (flex)werkplekken.

Ecologie, zonwerende beglazing en dakterras

Aan de Foreestelaan in Gent huur je een kantoor waar ecologie centraal staat. Dankzij de zonwerende beglazing hou je de hitte buiten en de warmte binnen. Klimaatplafonds zorgen voor de verwarming en koeling van de kantoorunits. De kantoorkamers worden continu voorzien van verse lucht zodat jij in een optimaal klimaat werkt. Na een paar uur werken in je kantoor heb je natuurlijk ook behoefte om eens de benen te strekken. Er is een dakterras om even tot rust te komen of je kunt een wandeling in het park maken.

Locatie en bereikbaarheid

Dankzij een bushalte op slechts een paar minuten wandelen bereik jij snel met het openbaar vervoer je gehuurde kantoor. Je ijzeren tweewieler kun je ook veilig neerzetten in de fietsstalling. Met de auto bereik je dit bedrijvencentrum zelfs vlot vanuit de binnenstad. De autosnelwegen E40 en E17 zorgen voor een vlotte verbinding met de grote steden. Brussel bereik je met de wagen in een luttle 45 minuten rijden.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Foreestelaan in Gent?

Huur jij binnenkort je eco-kantoor aan de Foreestelaan in Gent en wandel je ‘s middags in de groene omgeving? Laat de kantoorexperts van SKEPP je helpen met al je vragen. Het advies van de kantoorexperts is bovendien geheel gratis en vrijblijvend. Bezoek dit kantoor regel online zelf je rondleiding. Huur jij binnenkort een kantoor aan de Foreestelaan in Gent?


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Foreestelaan 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen