Huren in Mechelen: deze kantoren wil jij niet missen!

  • Door Linda Kroon
  • vrijdag 17 april 2020

Wil je een kantoor huren in Mechelen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het huren van kantoorruimte in Mechelen biedt veel voordelen en kansen voor veel ondernemers. Het bruisende Mechelen heeft het stadse gevoel, maar is minder druk dan bijvoorbeeld Antwerpen of Brussel. Benieuwd welke voordelen Mechelen nog meer biedt en welke kantoren er passen bij jou? Lees dan gauw verder.


Voordelen van huren in Mechelen:

1. Gunstige ligging

Mechel. In het authentieke centrum zijn er tal van restaurants, winkels en hotels gevestigd. En waar het bruist, daar kan je goed zaken doen! Mechelen is een minder grote stad, dan bijvoorbeeld Antwerpen of Brussel maar daarom toch erg populair. De ligging van Mechelen is zeer praktisch. Met een korte reistijd ben je zo in Antwerpen, Brussel of bij de vliegvelden van België. Ontvang je veel bezoekers uit het buitenland? Dan is de locatie voor het huren van een kantoor in Mechelen erg gunstig.

Mechelen is flink in trek bij het jonge(re) publiek.Mechelen is flink in trek bij het jonge(re) publiek.

2. Personeel nodig? Mechelen biedt kansen

De laatste jaren is Mechelen flink in trek bij het jonge(re) publiek. Een mooie ontwikkeling, wat natuurlijk interessant kan zijn voor ondernemers. Heb je bijvoorbeeld personeel nodig? Dan is het vinden van de geschikte kandidaat een stuk eenvoudiger. Bovendien is Mechelen gunstig gelegen tussen Antwerpen en Brussel. In deze grote steden bevinden zich veel hogescholen en universiteiten, waardoor de kans op een hooggeschoolde kandidaat zeer aanwezig is.

3. De gemeente van Mechelen staat klaar voor ondernemers

De gemeente Mechelen is zeer actief voor de (lokale) ondernemer. Niet alleen wordt groei en innovatie gestimuleerd, maar ook voor de starters is Mechelen interessant. De gemeente steunt startende ondernemers bij het ontwikkelen en laten groeien van hun ondernemingen. Naast deze stimulans is de stad aantrekkelijk door zijn goede bereikbaarheid, beleving, het jonge publiek en de constante ontwikkelingen in de binnenstad. 

De gunstige ligging van Mechelen biedt veel voordelen voor jou als ondernemer!

Waar ga jij jouw kantoorruimte huren in Mechelen?

Er zijn diverse buurten populair in Mechelen voor het huren van kantoorruimte. Het centrum is daar 1 van. Daarnaast is Mechelen Noord een interessante buurt om je bedrijf te vestigen en een kantoor te huren. Benieuwd welke kantoorruimtes bovenaan ons lijstje staan? Deze sommen wij voor jou op.

Kardinaal Mercierplein 2

Wil je een karakteristiek kantoor huren aan het Kardinaal Mercierplein 2? Het historische pand is onlangs volledig gerenoveerd en gevestigd in het centrum van Mechelen. Crepain Binst heeft het totale design ontworpen en het pand is voorzien van alle gemakken. Welke voorzieningen? Denk aan een luxe fitnessruimte, eigen catering en een fijne lunchruimte. 

Het Kardinaal Mercierplein 2 is van alle gemakken voorzien!Het Kardinaal Mercierplein 2 is van alle gemakken voorzien!


In dit business center kan je diverse kantoorkamers huren. Een voordeel van het huren van een kantoorruimte in dit pand, is dat hij gemeubileerd is. Je hebt daardoor geen omkijken naar het vinden van het juiste kantoormeubilair. De meubels voldoen bovendien ook aan de ergonomische eisen en zijn volledig op maat in te stellen. Wel zo prettig, niet waar?

Schaliënhoevedreef 20T

Zoek je een kantoor in het bedrijvencentrum aan de Schaliënhoevedreef? Dan is de Schaliënhoevedreef 20T de geschikte plek voor je kantoor waar jij naar zoekt. In dit business center zijn er verschillende kantoorruimtes te huur. Huur je een kantoor aan de Schaliënhoevedreef? Dan profiteer je van de goede bereikbaarheid van dit business center.

Het pand aan de Schaliënhoevedreef 20T geeft jou 24/7 toegangHet pand aan de Schaliënhoevedreef 20T geeft jou 24/7 toegang.

In dit kantoorpand geniet je van alle gemakken, denk een uitgebreide catering service. Daarnaast kan je vergaderingen organiseren in de aanwezige vergaderruimtes. Ook is er een aangename lounge aanwezig. En als kers op de taart is het voordeel van het huren van een kantoor dat je 24/7 toegang hebt tot je werkplek. Middels een badgesysteem kan jij gebruik maken van je gehuurde kantoor wanneer je wil. Iets voor jou? Vraag dan vrijblijvend informatie op.

Generaal de Wittelaan 17

Ben je aan het zoeken naar een kantoor met doorgroeimogelijkheden? Dan is dit bedrijvencentrum aan de Generaal de Wittelaan 17 iets voor jou. In overleg met de verhuurder is het doorgroeien zeker optioneel. Die flexibiliteit is wel zo prettig voor jou als ondernemer. 

Huur je een kantoor aan de Generaal de Wittelaan 17? Dan is doorgroeien een optiHuur je een kantoor aan de Generaal de Wittelaan 17? Dan is doorgroeien een optie!

Huur je een kantoor aan de Generaal de Wittelaan 17? Dan heb je 24/7 toegankelijkheid tot jouw kantoor. Het pand heeft een goede bereikbaarheid voor zowel het openbaar vervoer als je eigen vervoer. Kom je met de auto? Dan parkeer je de auto voor het pand. Zie jij kansen? Plan dan gauw een rondleiding in!

Hanswijkstraat 51

Een kantoor huren met een prachtige binnentuin? Dat klinkt toch als muziek in je oren? Het kantoor aan de Hanswijkstraat 51 biedt jou die mogelijkheid! Het kantoorpand is gevestigd in een bedrijvencentrum en ligt vlakbij de gezellige winkelstraten van Mechelen. Richt de ruimte naar eigen smaak in met jouw gewenste kantoormeubelen. Het kantoor bestaat uit 2 delen, handig als je werkt met flexwerkers! Maak van 1 deel een coworking space en ga aan de slag.

Geniet van de binnentuin en de 2 delen van het kantoor aan Hanswijkstraat 51.Geniet van de binnentuin en de 2 delen van het kantoor aan Hanswijkstraat 51.

Ontvang je veel bezoek? Dan worden zij vriendelijk te woord gestaan door de aanwezige receptionist. Het te huren kantoor is centraal gelegen en daardoor goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Sluit dan een voordelig abonnement af bij nabijgelegen parkeergarages. In de nabije parkeergarages is het ook mogelijk om de auto op te laden. Heb je interesse om hier een kantoor te huren? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met onze kantoorexperts.

Een kantoor huren in Mechelen biedt veel kansen voor jou!

Mechelen biedt veel mogelijkheden op het gebied van kantoren huren voor elke ondernemer. Of het nou gaat om een startup of een onderneming die wilt doorgroeien: een kantoor huren in Mechelen is voor iedereen mogelijk. Zit jouw ideale kantoor hier niet tussen? Bekijk dan alle kantoorpanden in Mechelen of neem vrijblijvend contact op met onze kantoorexperts. Zij voorzien je graag van alle informatie rondom het huren van een kantoor in Mechelen. 

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure