Brussel Europese Wijk, Rue Belliard 40

Een kantoor te huur aan Rue Belliard in Brussel Europawijk

Een kantoor te huur aan Rue Belliard in Brussel Europawijk? Hier een kantoor te huur gaat gegarandeerd gepaard met een hoge reputatie. Het business center is gevestigd op een top locatie in het hart van de Europese wijk. Het business center is omringd door diverse Europese instituties en overheidsinstellingen, maar ook door restaurants, cafés en hotels. Bovendien geniet je kantoor te huur een optimale zichtbaarheid. Je kantoor te huur is namelijk gevestigd op een van de beste zichtlocaties van Brussel Europawijk. Elke dag passeren hier duizenden automobilisten en voetganger. Met een kantoor te huur aan Rue Belliard val je zeker op.

Huurprijzen

Het bedrijvencentrum aan Rue Belliard voorziet in kantoorruimtes en flexibele werkplekken. Zeker wanneer je graag aan coworking doet is een flex werkplek helemaal iets voor jou. Je hebt al een kantoorruimte voor 1 persoon vanaf €501,88- per maand. In het bedrijvencentrum kun je zeker kantoorkamers huren voor 10 personen. Veel is mogelijk aangezien flexibiliteit hier centraal staat. Beschrijf welke behoeften jouw onderneming nodig heeft en je vindt ongetwijfeld de ideale formule voor jouw kantoor te huur aan Rue Belliard.

Een privétuin, geoptimaliseerde lichttoetreding en ultieme flexibiliteit.

Aan de Rue Belliard, in het hart van Brussel, een kantoor te huur hebben kan je doen verlangen naar een groene omgeving van rust. Geen probleem in dit business center aan Rue Belliard. De unieke privétuin geeft je de mogelijkheid om even op adem te komen, op te laden en weer helemaal te focussen op je werk. Het bedrijvencentrum heeft bovendien een buitenoppervlak dat voor 50% uit glas bestaat voor een maximalisatie van lichttoetreding. Natuurlijke lichtstralen dwalen neer op de werkvloer en geven je de nodige vitamine D om elke dag er energiek tegenaan te gaan. Daarnaast worden de kantoorruimtes volledig aangepast aan de behoeften van de huurders. Denk maar aan op maat gemaakte kantoren, open kantoorruimtes, vrijlopende creatieve lounges, enzovoort.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur aan Rue Belliard is gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. Met de trein heb je perfecte verbindingen binnen Brussel, naar andere plaatsen in België en zelfs naar de buurlanden. Vlakbij het business center zijn drie metrostations en verschillende bushaltes. Fiets je graag door Brussel? Huur dan een fiets bij Villo! in de stand rechtover het bedrijvencentrum. Via de E411 en E40 bereik je jouw kantoor te huur gemakkelijk met de auto en jouw auto parkeer je in 1 van de 90 parkeerplaatsen voorzien in het bedrijvencentrum. Internationale klanten of ambities? Je bent zo op de nationale luchthaven met een taxi, een directe bus of trein.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kunstlaan 6 in Brussel Europawijk?

Kan je niet wachten om een kantoor te huur te hebben aan Rue Belliard in Brussel Europawijk? Neem dan snel contact op met een vastgoedconsulent van SKEPP! Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Blijf bovendien niet zitten met je vragen. Wij beantwoorden ze met alle plezier. Ga nu voor een kantoor te huur aan Rue Belliard in Brussel Europawijk.

Rue Belliard 40 Rue Belliard 40 Brussel Europese Wijk Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!