Kantoor te huur Gent, Foreestelaan 1

Voorzieningen
 • Lift
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Keuken
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Foreestelaan 1 in Gent

Beschikbare kantoorvloeren
 • Niv 0

  Ruimte: 699 m2
  Huurprijs: 9.055 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Niv +1

  Ruimte: 728 m2
  Huurprijs: 9.403 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Niv +2

  Ruimte: 728 m2
  Huurprijs: 9.403 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Foreestelaan in Gent

Je huurt een stijlvol kantoor dat voldoet aan de moderne eisen aan de Foreestelaan in Gent. Het ecologische kantoorpand ligt aan de oevers van de Schelde in het verlengde van de Stropkaai. Er zijn diverse opties mogelijk in dit kantoorgebouw. Zo kun je een kantoorvloer huren op een etage naar keuze en de werkplekken onderbrengen in kantoorunits. Kom verder meer te weten over huren van een kantoor in een fijne groene omgeving in Gent.

Huurprijzen

Het kantoorpand heeft een ruim aanbod aan kantoorruimtes. Voor € 9.054,48,- per maand huur je al een mooie ruimte van 701 m2. Een etage kun je huren voor €9403,33,- per maand en daarvoor krijg je een prima verlichte werkruimte die volledig zelf in te richten is. Denk bijvoorbeeld aan een mix van kantoorkamers en een coworking ruimte met werkplekken voor je flexibel personeel. Dankzij de online tool kun jij zelfs je eigen ruimte inrichten.

Dakterras, zonwerende beglazing en prima verlichting

Als je een gebruiksvriendelijk kantoor huurt in het bedrijvencentrum aan de Foreestelaan in Gent kun je genieten van de zon boven op je eigen dakterras. Natuurlijk wil je op warme dagen ook koel kunnen werken en daarom is het pand voorzien van zonwerende beglazing. De kantoorunits krijgen de hele dag verse lucht aangevoerd door klimaatplafonds. Om goed te werken heb je ook goede verlichting nodig. Je kantoorkamer is voorzien van een goede 500 lux verlichting die bijdraagt aan een goed zicht. Een toegangskaart zorgt voor de 24/7 toegang tot je gehuurde kantoor.

Locatie en bereikbaarheid

Dankzij een goede aansluiting tot het openbaar vervoer raak jij vlot op je gehuurde kantoor. De bushalte bereik je op een paar minuten stappen en heeft een regelmatige dienstverlening. Fietsers kunnen zonder enig probleem hun fiets kwijt in de fietsrekken. Het is dus afgelopen met je fiets van de grond te moeten rapen na een fijne werkdag. Het business center is met de wagen vlot te bereiken vanuit de binnenstad. De nabijheid van de autosnelwegen E40 en E17 zorgt voor een vlotte verbinding met Brussel.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Foreestelaan in Gent?

In een groen landschap een kantoor huren doe je in het bedrijvencentrum aan de Foreestelaan in Gent. De kantoorexperts van SKEPP zijn er om al je vragen te beantwoorden. Alle advies van SKEPP is gratis en zonder enige verplichting. Een kijkje nemen is ook mogelijk. Je kunt online zelf een rondleiding inboeken en de datum en tijdstip bepalen. Zien we jou binnenkort een kantoor huren aan de Foreestelaan in Gent?


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Foreestelaan 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen