Kantoor te huur Mechelen Noord, Generaal de Wittelaan 21

Voorzieningen
 • Lift
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Keuken
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Generaal de Wittelaan 21 in Mechelen Noord

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze kantoorexperts voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoren te huur in Mechelen Noord!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen

Ben je op zoek naar een gunstig gelegen kantoor aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij dit kantoorpand. Het business center maakt deel uit van een bedrijvenpark en heeft kantoren en kantoorunits op een centrale ligging. Wacht niet langer en huur je nieuwe kantoor aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen.

Huurprijzen

Het kantoorpand is bijzonder populair en heeft op dit ogenblik geen aanbod. Neem contact op met onze kantoorexperts voor alternatieven. Het kantoorpand maakt deel uit van 12 kantoorgebouwen en heeft diverse ruimtes die zelf in te richten zijn. Er is de mogelijkheid om ruimtes te huren van 180 m2 tot 870 m2 . Zo kun je een ruimte inrichten voor coworking of een kantoorunit maken met flexplekken. De meeste ruimtes zijn geheel naar eigen smaak in te richten.  

Airconditioning, 24/7 toegang en eetcafé

Je huurt aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen een kantoor met koele kantoorunits. Dit mag je heel letterlijk nemen want de kantoorkamers zijn voorzien van airconditioning. Zo blijf je tijdens onze warme zomers toch heerlijk koel. Dankzij de speciale toegangskaart heb je zonder probleem 24/7 toegang tot je gehuurde kantoor. Als je eens iets anders wilt dat boterhammen kun je tijdens de middagpauze een hapje gaan eten in eetcafé Kortom. Deze eetgelegenheid is iedere dag open van 11 uur tot 22 uur. Tijdens de zomer kun je er heerlijk toeven op het terras.

Locatie en bereikbaarheid

Het business center ligt gunstig naast de belangrijkste verkeersader van België! De snelweg E19 Antwerpen - Brussel staat borg voor een goede verbinding naar de grote steden in België en is makkelijk te bereiken met de wagen. Bij dit bedrijvencentrum kun jij je wagen parkeren bij je gehuurde kantoor en is er ook ruimte voorzien voor fietsers. De dienstverlening van de bus en trein zijn op elkaar afgestemd waardoor je een goede aansluiting hebt. Drie keer per uur is er ook een bus voorzien en heb jij geen excuus om te laat in je kantoor te komen.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen?

Ben jij binnenkort de gelukkige huurder van een kantoor aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen? Neem je liever eerst een kijkje? Dat kan ook door zelf online een rondleiding te boeken. Voor vragen kun je contact opnemen met onze kantoorexperts. Zij helpen je gratis en geheel vrijblijvend met al je vragen over het huren van een kantoor aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Generaal de Wittelaan 21

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen