Kantoor te huur Mechelen Noord, Schaliënhoevedreef 20F

Voorzieningen
  • Parkeergelegenheid
  • Bureau
  • Postadres
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Kastje/kluisje
  • Vergaderplek
  • Keuken
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Schaliënhoevedreef 20F in Mechelen Noord

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze kantoorexperts voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoren te huur in Mechelen Noord!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen

Een goed bereikbaar kantoor huur je aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen. Dit bedrijventerrein bestaat uit een hoge toren en 10 lagere kantoorgebouwen die allen verbonden zijn via een ondergrondse parking. In dit ruime kantoorgebouw kun je een prachtig kantoor huren en je werkplek volledig inrichten. De kantoorunits op deze locatie kunnen worden voorzien van nieuwste meubelen en ook de verdere inrichting is in onderling overleg mogelijk. Kijk snel verder en kom meer te weten over het huren van een kantoorruimte in Mechelen.

Huurprijzen

Dit kantoorpand heeft een hoge bezettingsgraad en daarom is het verstandig om contact op te nemen met  onze kantoorexperts om na te vragen wat er precies beschikbaar is. Zij kunnen jou precies vertellen wat er nog vrij is, wat de prijs is voor deze ruimte(s) en wat er allemaal mogelijk is op deze locatie. Op deze manier krijg je een goed beeld of er nog kantoorruimtes of (flex)werkplekken voor bijvoorbeeld coworking te huren zijn.

Community, picknickruimte en waterpartij

In het bedrijvencentrum aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen huur je niet alleen een kantoor maar maak je ook deel uit van een community. Om het gemeenschapsgevoel te verhogen zijn er regelmatig netwerkbijeenkomsten of socials om kennis en ervaring te delen. Op warme dagen kun je je kantoorunit verlaten en buiten genieten van een picknick bij de waterpartij. Zo ben je even weg uit je kantoorkamer, geniet je van de frisse lucht en brengt de waterpartij je helemaal tot rust.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand is gelegen aan de afrit 9 van Mechelen-Noord. Met de wagen heb je vanuit Brussel of Antwerpen een vlotte verbinding naar je gehuurde kantoor. Er is bij dit business center de mogelijkheid om een parkeerplaats binnen of buiten te huren. Ook met het openbaar vervoer is dit bedrijvencentrum goed te bereiken. Elke werkdag is er driemaal per uur een bus en is de dienstregeling volledig afgestemd om die van de NMBS zodat jij je op tijd je trein haalt. 

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen?

Heb jij interesse in het huren van een kantoor aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen? Neem contact op met de kantoorexperts van SKEPP om het actuele aanbod te bespreken. Wij vertellen je alles wat je moet weten en doen dit geheel gratis en vrijblijvend. Plan zelf je rondleiding in en kijk ter plekke. Laat de kantoorexperts van SKEPP je helpen met het huren van een kantoor aan de de Schaliënhoevedreef in Mechelen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Schaliënhoevedreef 20F

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen