Kantoor te huur Mechelen Noord, Schaliënhoevedreef 20I

Voorzieningen
  • Parkeergelegenheid
  • Bureau
  • Postadres
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Kastje/kluisje
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • Keuken
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Schaliënhoevedreef 20I in Mechelen Noord

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze kantoorexperts voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoren te huur in Mechelen Noord!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen

Aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen huur je een centraal gelegen kantoor en maak je deel uit van een bloeiende community. Het kantoorpand maakt deel uit van een groep van 10 gebouwen met een centrale hoge toren. Deze kantoorgebouwen zijn onderling met elkaar verbonden via een ondergrondse parking. Je hebt de mogelijkheid om hier een kantoorruimte te huren met werkplekken die je volledig kunt inrichten. Lees verder en kom alles te weten over het huren van een kantoorunit in Mechelen.

Huurprijzen

Het kantoorpand heeft een bijzonder hoge bezettingsgraad waardoor de beschikbare ruimte beperkt is. Neem contact op met onze kantoorexperts om de mogelijkheden of eventuele alternatieven te bespreken. Onze kantoorexperts kunnen voor je kijken welke kantoorruimtes er nog beschikbaar zijn of je helpen met je zoektocht naar een flexwerkplek in een coworking omgeving.

Foodcorner, fitness en eten in open lucht

Je eigen maaltijd stel je in dit bedrijvencentrum aan de  Schaliënhoevedreef in Mechelen zelf samen in de foodcorner van Meeza. Verlaat even je kantoorunit, stel je eigen broodje samen en werk dit af met heerlijke kruiden of andere smaakmakers. Natuurlijk kun je in de foodcorner ook heerlijk vegetarisch eten en houden ze er ook rekening met andere dieeteisen. Eten in je kantoorkamer is niet nodig aangezien dit business center mogelijkheden heeft op in de open lucht te eten. Te veel gegeten of behoefte aan beweging? Geen probleem want in het fitness center van Basic Fit train je er die extra calorieën zo weer af.

Locatie en bereikbaarheid

Met een ligging aan de afrit 9 in Mechelen-Noord heeft dit kantoorpand een goede bereikbaarheid en ook met het openbaar vervoer bereik je dit bedrijvencentrum vlot. De bussen rijden op werkdagen 3 keer per uur en de dienstregeling is afgestemd op die van de NMBS zodat jij zeker je trein kunt halen. Het business center heeft ook voorzieningen om je elektrische wagen op te laden dus stress om het zoeken naar een oplaadpunt is er niet meer bij.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen?

Wil jij een goed gelegen kantoor huren aan de  Schaliënhoevedreef in Mechelen? Ga eens kijken en plan zelf online een rondleiding in. Voor al je vragen kun je bij de kantoorexperts van SKEPP terecht en ze helpen je gratis en geheel vrijblijvend. Met het huren van een kantoor zit je goed aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Schaliënhoevedreef 20I

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen