Kantoor te huur Mechelen, Hanswijkstraat 51

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Keuken
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hanswijkstraat 51 in Mechelen

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 70 m2
  Huurprijs: 2.000 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur in de Hanswijkstraat in Mechelen

Een kantoor met een prachtige binnentuin huur je in de Hanswijkstraat in Mechelen. Het kantoorpand maakt deel uit van een bedrijvencentrum en ligt dicht bij de gezellige winkelstraten en het Kardinaal Mercierplein. Je kunt hier een ruim kantoor huren en de werkplekken naar wens inrichten. Lees verder en kom meer te weten over het huren van een kantoorunit in Mechelen.

Huurprijzen

Je huurt in dit kantoorpand voor €2000,- per maand een ruimte van 70 m2. In deze huurprijs is alles inbegrepen zodat jij niet voor onaangename verrassingen komt te staan. De ruimte is, in overleg, geheel naar smaak in te richten. De ruimte zelf bestaat uit 2 delen die je kunt gebruiken als kantoorunits. Als je flexwerkers in je kantoor hebt zou je kunnen overwegen om 1 ruimte als coworking in te richten.

Receptie, eigen tuin en Kruidtuin

Je gasten worden in dit bedrijvencentrum professioneel opgevangen bij de receptie. Er is ook een ruimte voorzien waar ze even kunnen wachten indien jij nog niet beschikbaar bent. Je kantoorunit heeft zicht op een eigen binnentuin met picknickbank. De Dijle stroomt letterlijk langs je kantoorkamer en zorgt zeker in de zomer voor een aangename verkoeling. Nog een voordeel van hier een kantoor te huren is dat je op slechts een paar minuten wandelen in de Kruidtuin bent. De Kruidtuin is ingericht als park in Engelse landschapsstijl en geeft je de mogelijkheid om even op adem te komen na al dat harde werken.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur bevindt zich in het centrum van Mechelen en heeft een goede verbinding met de verbindingswegen naar Brussel en Antwerpen. Het station van Mechelen bereik je op slechts 10 minuten te voet. Als je met de auto komt kun je in de diverse parkeergarages een voordelig abonnement afsluiten om te parkeren. In deze garages is ook de mogelijkheid voorzien om een elektrische wagen op te laden. Bezoekers van het kantoorpand kunnen eventueel in de nabijgelegen straten parkeren.

Huur jij binnenkort ook een kantoor in de Hanswijkstraat in Mechelen?

Is je interesse gewekt om een kantoor te huren aan de Hanswijkstraat in Mechelen? Laat de kantoorexperts van SKEPP je helpen met al je vragen over dit kantoor. Deze service is geheel gratis en vrijblijvend. Online kun je ook zelf een bezoek inplannen om dit kantoor te bekijken. Wie weet huur jij binnenkort wel een kantoor met zicht op de Dijle in de Hanswijkstraat in Mechelen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Uit interesse de buurt eens gaan verkennen.

Het is een mooi gebouw maar voor parkeren zult ge toch geluk moeten hebben.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Hanswijkstraat 51

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen