Kantoor te huur Mechelen, Schaliënhoevedreef 20G

Voorzieningen
 • Lift
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • (Flex)werkplekken
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplekken
 • Keuken
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Schaliënhoevedreef 20G in Mechelen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze kantoorexperts voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoren te huur in Mechelen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen

Aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen huur je een gunstig gelegen kantoor. Op dit bedrijventerrein bevinden zich diverse kantoren die allen verbonden zijn door een ondergrondse parkeergarage. In dit kantoorgebouw kun je een prachtig kantoor huren en je toekomstige werkplek naar eigen smaak inrichten. De inrichting van de kantoorunits is bespreekbaar en het is ook mogelijk om de meubels te huren. Lees nu snel verder en kom meer te weten over de voordelen van het huren van een kantoorruimte in Mechelen.

Huurprijzen

Het kantoorpand is bijzonder populair en het aanbod is beperkt. Neem vrijblijvend contact op met onze kantoorexperts om meer te weten te komen over het actuele aanbod. Wie weet komen er snel kantoorruimtes of (flex)werkplekken voor bijvoorbeeld coworking te huur. Mocht dat niet zo zijn dan helpen onze kantoorexperts je graag met het zoeken naar een geschikt alternatief om je nieuwe kantoor te vestigen.

Picknickruimte, community en waterpartij

Een kantoor in dit bedrijvencentrum aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen is niet alleen om te werken maar er is ook ruimte voor ontspanning. Tijdens de middagpauze kun je het gehuurde kantoor even achter je laten en samen eten op de picknickruimte. Er zijn regelmatig bijeenkomsten voor de community om even samen te borrelen of om je netwerk te vergroten. Het zijn die bijeenkomsten waarbij iedereen de kantoorunit verlaat om te genieten van een hapje en een drankje. De mooie waterpartij is ook een aangename afwisseling en een goede reden om je kantoorkamer te verlaten voor wat frisse lucht.

Locatie en bereikbaarheid

Met de wagen heb je vanuit Brussel of Antwerpen een vlotte verbinding naar je gehuurde kantoor. Het kantoorpand ligt pal naast de afrit 9 van Mechelen-Noord. Bij dit business center bestaat er ook de mogelijk tot het huren van een parkeerplaats. Je kunt zowel een onder- als bovengrondse parkeerplaats huren. Het bedrijvencentrum heeft ook een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. De dienstregeling van de Lijn is afgestemd op die van de NMBS en 3 keer per uur is er een bus.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen?

Wil jij deel uitmaken van de community en een kantoor huren aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen? Neem snel contact op met de kantoorexperts van SKEPP en bespreek wat er mogelijk is. Je krijgt alle nodige uitleg gratis en geheel vrijblijvend. Plan online zelf een rondleiding op een tijd en datum die je past. SKEPP helpt je graag met het huren van een kantoor aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Schaliënhoevedreef 20G

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen