Antwerpen en kantoren te huur volgens het PLUS-principe

  • Door Mart de Vos
  • dinsdag 2 januari 2018

In alweer het derde blog in deze serie kijkt SKEPP samen met jou naar de kantoren in Vlaamse steden. Alle kantoren worden op dezelfde criteria beoordeeld volgens het PLUS-principe. Dit staat voor prijs, ligging, uitstraling en services. Deze keer zoeken we uit welk kantoorgebouw in Antwerpen het hoogst scoort en welke voor jou dus het aantrekkelijkst is. 


Een kantoor huren aan De Keyserlei 58-60

Fraai ingericht kantoren in AntwerpenDe kleurrijke kantoren aan De Keyserlei

Prijs - Cijfer 8: De prijzen van de kantoren en plekken in de coworking zijn op deze locatie niet van het allerhoogste niveau. Je huurt een werkplek al vanaf €195,- per maand en de kantoren zijn beschikbaar vanaf €450,- per maand voor 20 m2. Er zijn ook grotere kantoren beschikbaar, maar hiervoor zijn de prijzen op aanvraag.

Ligging - Cijfer 8,5: Het kantoorgebouw ligt binnen de ring van Antwerpen en in het Noorden van de stad. De N12 ligt vlakbij en hierdoor rijd je makkelijk de snelweg op waardoor je met de wagen gemakkelijk door heel België kunt reizen. Er zijn erg veel stops en haltes voor het openbaar vervoer door de ligging bij Antwerpen Centraal. Je bent dus niet van de auto afhankelijk.

Uitstraling - Cijfer 7,5: De verzorgde kantoren zorgen ervoor dat jij optimaal kunt presteren. Het gebouw is niet hypermodern ingericht, maar stijlvol is het zeker. Fraaie kantoren zijn hier zeker te huur en de uitstraling van het gebouw is zeker uniek te noemen. Een goed business center om jouw bedrijf te laten groeien.

Services Cijfer 8: Binnen dit pand huur je een kantoor of een plek in de coworking met de nodige voordelen. Het uitgebreide servicepakket wijst er op dat de verhuurder je wil helpen met groeien. Zo kun je hier je maatschappelijke zetel aanvragen en kun je ook gebruik maken van de andere locatie van de verhuurder. Zo ben je niet gebonden aan 1 locatie, maar ben je mobieler dan ooit.


Kantoor te huur aan de Keyserlei

Coworking space of kantoor in Antwerpen aan de Grote Hondstraat 44

overzicht van de kantoorvloerOndernemers werken zij-aan-zij in in deze mooie ruimte

Prijs - Cijfer 9: De prijzen op deze locatie zijn veelal gericht op werkplekken, omdat het hoofdzakelijk een coworking space is. Er is ook een mogelijkheid om een kantoor te huren. De werkplekken verschillen in prijs van €100,- voor 1 dag per week tot €350,- voor 5 dagen per week. De kantoorruimte van 20 m2 kost €1500,- per maand. Dit lijkt op het eerste gezicht veel geld maar het is geschikt voor 6 personen en zal dus €250,- per persoon kosten. Dat is goedkoper dan een fulltime werkplek!

Ligging - Cijfer 9: De Grote Hondstraat ligt vlakbij de oprit naar de E19 en E34, daarom ben je voor bezoekend verkeer uitstekend bereikbaar. Ook ligt het kantoorgebouw praktisch op een knooppunt van spoorlijnen, buslijnen en de metro. Dat is altijd handig als je vaak bezoek moet ontvangen.

Uitstraling - Cijfer 8,5: De gezellig ingerichte ruimten maken een vrolijke en lichte indruk. De bar is een plek waar je heerlijk koffie kunt drinken of een praatje kunt voeren met andere mensen. Een inspirerende plek met gelijkgestemden die elkaar graag naar een hoger niveau helpen.

Services - Cijfer 8: Goed pakket met services voor start-ups en een community die erop gebrand is om elkaar verder te helpen. Je kunt samenwerkingen aangaan met andere ondernemers en het is mogelijk om vergaderruimten te huren in verschillende groottes voor een overleg of training. Verschillende abonnementen voor ieder type ondernemer, zo vind je altijd iets dat bij je past. 


Kantoor te huur aan de Grote Hondstraat

Een prachtig groen kantoorgebouw aan de Uitbreidingsstraat 66

De groene buitenkant van het kantoorEen uniek gezicht, dit met groen beklede kantoorpand

Prijs - Cijfer 9,5: Dit kantoorgebouw biedt een coworking space en kantoren voor ondernemers. De werkplekken zijn erg scherp geprijsd en beschikbaar vanaf €35,- voor 1 dag per week. Een fulltime werkplek van 5 dagen huur je al voor €175,- per maand! Dat klinkt toch als muziek in je oren? Alsof dat nog niet genoeg is zijn de kantoren beschikbaar vanaf 40 m2 voor prijzen vanaf €800,- per maand.

Ligging - Cijfer 8: Gelegen in Berchem en vlakbij de op en afrit van de snelweg E19 en E34 huur je op een uitstekende locatie. Het kantoorgebouw ligt op 10 minuten lopen vanaf Station Berchem, maar je kunt met de bus op 3 minuten lopen van de ingang reizen. Hiermee ben je goed bereikbaar voor gasten en medewerkers.

Uitstraling - Cijfer 9: Het gebouw is aan de buitenkant bekleed met groen en dit geeft een unieke uitstraling aan het kantoor. Het valt zo goed op tussen de andere hoogbouw en je weet zeker dat bezoekers zich de ogen uit kijken. De inrichting is fris, hip en strak en je zult werken in een inspirerende omgeving tussen andere ondernemers.

Services - Cijfer 8,5: Er is een receptie aanwezig die jou of je gasten welkom heet. De post en telefoontjes worden voor je ontvangen en doorgezet naar de juiste persoon. Er is ook een fitnessruimte aanwezig waar je voor, tijdens of na je werk even stoom kan afblazen. Zo kun je de dagelijkse sleur van je af trainen om er weer met frisse zin tegenaan te gaan.


Kantoor te huur aan de Uitbreidingstraat

 

All inclusive kantoren te huur aan de Antwerpsesteenweg 124

Kantoorruimte met werkplekkenEr is in dit kantoor plek voor 6 personen

Prijs - Cijfer 8: Je kunt op deze locatie een werkplek huren, maar ook kantoren zijn beschikbaar tot 8 personen. De prijzen van de kantoren variëren op basis van het aantal personen dat plaatsneemt in de ruimte. Kantoren worden bezet van 1 tot en met 8 personen en de prijzen lopen van €750,- tot €1800,- per maand.

Ligging - Cijfer 8: In dit business center net buiten de ring van Antwerpen huur je een kantoor waar je je thuis voelt. Je rijdt binnen 10 minuten het centrum van Antwerpen binnen en ook de snelweg bereik je even snel. Het is gemakkelijk om met de bus of de metro naar het kantoor te reizen want er zijn in de omgeving meerdere haltes. De dichtstbijzijnde is Hoboken Draaiboom op 2 minuten loopafstand. 

Uitstraling - Cijfer 8: Het gebouw heeft van de buitenkant de uitstraling van een business center maar is van binnen minstens net zo huiselijk. Dit is gedaan om ervoor te zorgen dat de bedrijven die er gevestigd zijn zich thuis voelen. De sfeer is er vriendelijk en informeel, maar er wordt keihard gewerkt aan de groei van de aanwezige bedrijven.

Services - Cijfer 9,5: In het opzicht van services is dit business center compleet anders dan de traditionele kantoren in België. Er wordt standaard een all inclusive aangeboden waarmee je van alles in het gebouw gebruik mag maken. Ook op andere locaties van de verhuurder kun je terecht als je in een ander deel van het land bent. Dit betekend dat je geen extra kosten hebt naar de huur! Geweldig toch?


Kantoor te huur aan de Antwerpesesteenweg

Kun je kiezen uit een van deze geweldige kantoren?

We hebben je door middel van dit blog een kijkje gegeven in een aantal kantoren in Antwerpen. Op deze manier maken we de zoektocht naar een kantoor voor jou een stukje makkelijker, dat is fijn toch? Wil je zelf je mening kwijt of een van de kantoorpanden? Bezoek ze dan via een van de links en schrijf een leuke review over het gebouw.

Huur jouw kantoor in Antwerpen bij SKEPP!

Als het goed is heb je nu een duidelijker beeld van een aantal kantoren in Antwerpen. Wellicht ben je zelfs zo enthousiast geworden dat je meer wilt weten over een van de locaties of wil je een kantoorexpert een vraag stellen? Voor meer vragen rondom het huren bel je met onze kantoorexperts via +32 78 48 10 91 of stuur je eenvoudig een mail naar info@skepp.com.


Neem contact op!

Bekijk ook de vorige editie van deze blogserie. SKEPP is thuis op kantoor!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure