De 5 mooiste kantoren te huur in Brussel

  • Door Lynn Mikolajczak
  • donderdag 21 februari 2019

Brussel, het centrale punt van België en dus ideaal om jouw kantoor te huren. Brussel is niet voor niks de hoofdstad van België. Natuurlijk is Brussel enorm groot. Niet gemakkelijk als je op zoek bent naar de ideale plek om jouw kantoor te lokaliseren. Gelukkig is SKEPP er! In deze blog lichten we 5 kantoren te huur uit die zowel qua locatie, prijs als services de moeite waard zijn. Lees snel verder en ontdek waar je jouw kantoor moet huren.


Kantoor te huur Lage Mosten 49 Overweeg of een vergaderruimte bij jouw wensen en eisen behoort in de zoektocht naar jouw kantoor te huur.

Een vijf-sterrenbeleving met een kantoor te huur in de Kunstlaan 6 in Brussel Europese Wijk

Een kantoor te huur in de Kunstlaan in Brussel Europese Wijk gaat gepaard met een hoge reputatie. Ongetwijfeld heeft de toplocatie daar iets mee te maken. Het business center is namelijk gevestigd tussen diverse Europese instituties. Natuurlijk zijn de services ook om U tegen te zeggen. Het onthaal kan je vergelijken met de receptie van een vijf-sterrenhotel en de lunch wordt bereid door een sterrenkok, Benoit De Witte. Zelf de koffie wordt bereid door een echte barista. Wil je graag wat aan je fysiek doen? Train dan voor, tijdens of na de werkuren met een personal trainer in de private fitness.

Kost noch moeite heeft dit business center gespaard! Hier wil je toch jouw kantoor huren? De prijzen vallen bovendien heel goed mee. Een eigen kantoor huur je al vanaf €550,- per maand en een eigen werkplek voor €400,- per maand. Gezien al deze luxe is dat echt een top prijs voor een kantoor te huur.


Beschikbare kantoren in Europese Wijk

Kantoor te huur Arena Boulevard 65De ontvangstruimte is belangrijk, het is namelijk de eerste impressie van de bezoeker.

 

Dit kantoor te huur in de Louizalaan 367 in Brussel Elsene is echt een pareltje

Het kantoor te huur in de Louizalaan in Brussel Elsene is ook een pareltje. Het kantoor is gevestigd op een unieke locatie in een uniek gebouw. De kantoren zijn namelijk gevestigd in een herenhuis dat gebouwd is in 1936. Vooral de inkom is heel prestigieus. Wanneer je binnenkomt, zie je namelijk een prachtige marmeren trap die in een kromming naar boven loopt. Van een rijkelijk ontvangst gesproken!

Kantoor te huur in de meest prestigieuze straat van Brussel, de Louizalaan.

Maar dat is nog niet alles. Op de eerste verdieping vind je een uitgebreid terras. Ideaal voor vergaderingen, professionele recepties, netwerk evenementen of gewoon een heerlijk kopje koffie tijdens de middagpauze. Dat allemaal in de meest prestigieuze straat van Brussel, de Louizalaan. Je hebt huurt dus direct een kantoorruimte in het centrum van Brussel en een prachtig kantoor die je bedrijfsimago een onmiddellijke boost geeft. Wat wil je nog meer met een kantoor dat je hier huurt?

Kantoor te huur aan Kastanjelaan 400Een terras om jouw pauze door te brengen wie wil dat nou niet?

 

Een modern kantoor te huur in de Louizalaan 279 in Brussel Elsene

Wil je liever een kantoor huren in een modern kader? Dan is dit kantoor in de Louizalaan in Brussel Elsene echt iets voor jou! Ook hier geniet je natuurlijk van de ideale ligging in de prestigieuze straat, de Louizalaan. De services die het bedrijvencentrum aan de huurder van een kantoorruimte biedt, zijn overduidelijk gericht op netwerken. Je vindt er een leuke espressobar waar je met een collega, zakenpartner of (potentiële) klanten gezellig kunt genieten van een heerlijk kopje koffie.

Kantoor te huur Jan Ligthartstraat 1Lunchroom de perfecte plek om connecties op te doen binnen jouw kantoorpand.

Een bedrijvencentrum die weet dat een onderneming beschikt over een drukke agenda. 

Wil je een chique zakenlunch houden niet ver van je gehuurde kantoor? In het business center kun je ook goed lunchen en dineren in het restaurant in het bedrijvencentrum zelf. Ook beseft de verhuurder van het bedrijvencentrum dat een ondernemer een drukke agenda heeft. Daarom biedt het zoveel mogelijk ondersteunende services. De receptionistes staan klaar om je te ondersteunen waar nodig. Ze helpen je met secretariële diensten zoals het beantwoorden van de telefoon en het verwerken van de post.


Alle beschikbare kantoren in Brussel Elsene

Neem een vliegende start met het huren van een kantoor op Brussels National Airport

Een hoge reputatie, een nationale reputatie én een internationale reputatie? Dat krijg je allemaal als een kantoor huurt aan Brussels National Airport. Het business center is gevestigd op de perfecte locatie wanneer je het nationaal en internationaal wilt maken met jouw onderneming. Heb je nu al internationale zakenrelaties?

Kantoor te huur Flight forum 840Modern ingericht inkomsthal die van verschillende faciliteiten is voorzien.

 

Nog een beter argument om hier je kantoor hier te huren. Je kantoor bevindt zich bijna letterlijk op de luchthaven van Brussel Zaventem. Bij een luchthaven zijn er bovendien ook altijd voldoende andere openbaar vervoer opties. Ook de services die je bij het gehuurde kantoor krijgt, zijn niet verkeerd. Het business center heeft er rekening mee gehouden dat je met een kantoor huren op een internationaal georiënteerde locatie er piekfijn wilt uitzien. Zo is er in het bedrijvencentrum een tailor aanwezig en droogkuis voorzien. Zo heb je steeds een op maat gemaakt en kreukvrij kostuum.

 
Kantoor te huur in Brussel Airport

Op het rechte spoor met een kantoor te huur in de Koloniënstraat in Brussel Centrum

Een laatste topper in Brussel die je zeker moet overwegen om een kantoor te huren is het business center in de Koloniënstraat in Brussel. Hier kun je een kantoorruimte vestigen op alweer een top locatie. Het business center is gelegen aan het station Brussel-Centraal. Reizen naar alle hoeken van het land doe je dus heel gemakkelijk met de trein. ‘s Morgens kom je aan met de trein en in no time kun je genieten van een heerlijke tas koffie. Bovendien ben je met je kantoor gevestigd in het financiële district van Brussel. Dit biedt heel wat opportuniteiten om met je onderneming te groeien.


Aanbod kantoor te huur Brussel Centrum

Kantoor te huur Weena 737Vestig jouw kantoor te huur in het midden van Brussel. 

 

Ben jij klaar om een kantoor te huren in Brussel?

Met alle plezier stelden we je deze pareltjes van kantoren te huur aan je voor. Ben je al helemaal overtuigd? Ideaal! Neem dan snel contact op met een kantoorexpert van SKEPP. Wist je dat je via SKEPP gratis en vrijblijvend een rondleiding kunt boeken in een kantoor te huur in Brussel naar keuze? Nog een reden te meer om direct contact op te nemen met SKEPP.

Ben je er nog niet helemaal uit waar je nu juist in Brussel een kantoorruimte wilt vestigen? Of overweeg je om toch in een andere stad een kantoor te huren? Geen probleem. SKEPP heeft een enorm groot aanbod aan kantoorkamers en werkplekken. Ongetwijfeld zit er een kantoorruimte bij die helemaal bij jou en je onderneming past. De kantoorexperts staan je gratis, vrijblijvend en met alle plezier bij in de zoektocht en keuze naar jouw perfecte kantoor te huur. Aarzel niet langer huur je kantoor via SKEPP.


Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure