De 5 mooiste kantoren te huur van Brussel

  • Door Lynn Mikolajczak
  • donderdag 21 februari 2019
  • 10

Brussel, het centrale punt van België en dus ideaal om jouw kantoor te huur te vestigen. Brussel is niet voor niks de hoofdstad van België. Natuurlijk is Brussel enorm groot. Niet gemakkelijk als je op zoek bent naar de ideale plek om jouw kantoor te huur te lokaliseren. Gelukkig is SKEPP er! In deze blog lichten we 5 kantoren te huur uit die zowel qua locatie, prijs als services de moeite waard zijn. Lees snel verder en ontdek waar je jouw kantoor te huur moet vestigen.


Kantoor te huur Lage Mosten 49 Overweeg of een vergaderruimte bij jouw wensen en eisen behoort in de zoektocht naar jouw kantoor te huur.

Een vijf-sterrenbeleving met een kantoor te huur in de Kunstlaan 6 in Brussel Europese Wijk

Een kantoor te huur in de Kunstlaan in Brussel Europese Wijk gaat gepaard met een hoge reputatie. Ongetwijfeld heeft de toplocatie daar iets mee te maken. Het business center is namelijk gevestigd tussen diverse Europese instituties. Natuurlijk zijn de services ook om U tegen te zeggen. Het onthaal kan je vergelijken met de receptie van een vijf-sterrenhotel en de lunch wordt bereid door een sterrenkok, Benoit De Witte. Zelf de koffie wordt bereid door een echte barista. Wil je graag wat aan je fysiek doen? Train dan voor, tijdens of na de werkuren met een personal trainer in de private fitness.

Kost noch moeite heeft dit business center gespaard! Hier wil je toch jouw kantoor te huur? De prijzen vallen bovendien heel goed mee. Een eigen kantoor te huur heb je al vanaf €550,- per maand en een eigen werkplek voor €400,- per maand. Gezien al deze luxe is dat echt een top prijs voor een kantoor te huur.


Beschikbare kantoren in Europese Wijk

Kantoor te huur Arena Boulevard 65De ontvangstruimte is belangrijk, het is namelijk de eerste impressie van de bezoeker.

Dit kantoor te huur in de Louizalaan 367 in Brussel Elsene is echt een pareltje

Het kantoor te huur in de Louizalaan in Brussel Elsene is ook een pareltje. Het kantoor te huur is gevestigd op een unieke locatie in een uniek gebouw. De kantoren te huur zijn namelijk gevestigd in een herenhuis dat gebouwd is in 1936. Vooral de inkom is heel prestigieus. Wanneer je binnenkomt, zie je namelijk een prachtige marmeren trap die in een kromming naar boven loopt. Van een rijkelijk ontvangst gesproken!

Kantoor te huur in de meest prestigieuze straat van Brussel, de Louizalaan.

Maar dat is nog niet alles. Op de eerste verdieping vind je een uitgebreid terras. Ideaal voor vergaderingen, professionele recepties, netwerk evenementen of gewoon een heerlijk kopje koffie tijdens de middagpauze. Dat allemaal in de meest prestigieuze straat van Brussel, de Louizalaan. Je hebt dus direct een kantoor te huur in het centrum van Brussel en een prachtig kantoor te huur die je bedrijfsimago een onmiddellijke boost geeft. Wat wil je nog meer met een kantoor te huur?

Kantoor te huur aan Kastanjelaan 400Een terras om jouw pauze door te brengen wie wil dat nou niet?

Een modern kantoor te huur in de Louizalaan 279 in Brussel Elsene

Ga je liever voor een kantoor te huur in een modern kader? Dan is dit kantoor te huur in de Louizalaan in Brussel Elsene echt iets voor jou! Ook hier geniet je natuurlijk van de ideale ligging in de prestigieuze straat, de Louizalaan. De services die het bedrijvencentrum aan de huurder van een kantoor te huur biedt, zijn overduidelijk gericht op netwerken. Je vindt er een leuke espressobar waar je met een collega, zakenpartner of (potentiële) klanten gezellig kunt genieten van een heerlijk kopje koffie.

Kantoor te huur Jan Ligthartstraat 1Lunchroom de perfecte plek om connecties op te doen binnen jouw kantoorpand.

Een bedrijvencentrum die weet dat een onderneming beschikt over een drukke agenda.

Wil je een chique zakenlunch houden niet ver van je kantoor te huur? In het business center kun je ook goed lunchen en dineren in het restaurant in het bedrijvencentrum zelf. Ook beseft de verhuurder van het bedrijvencentrum dat een ondernemer een drukke agenda heeft. Daarom biedt het zoveel mogelijk ondersteunende services. De receptionistes staan klaar om je te ondersteunen waar nodig. Ze helpen je met secretariële diensten zoals het beantwoorden van de telefoon en het verwerken van de post.


Alle beschikbare kantoren in Brussel Elsene

Neem een vliegende start met een kantoor te huur op Brussels National Airport

Een hoge reputatie, een nationale reputatie én een internationale reputatie? Dat krijg je allemaal als een kantoor te huur neemt aan Brussels National Airport. Het business center is gevestigd op de perfecte locatie wanneer je het nationaal en internationaal wilt maken met jouw onderneming. Heb je nu al internationale zakenrelaties?

Kantoor te huur Flight forum 840Modern ingericht inkomsthal die van verschillende faciliteiten is voorzien.

Nog een beter argument om hier je kantoor te huur te vestigen. Je kantoor te huur bevindt zich bijna letter op de luchthaven van Brussel Zaventem. Bij een luchthaven zijn er bovendien ook altijd voldoende andere openbaar vervoer opties. Ook de services die je bij het kantoor te huur krijgt, zijn niet verkeerd. Het business center heeft er rekening mee gehouden dat je met een kantoor te huur op een internationaal georiënteerde locatie er piekfijn wilt uitzien. Zo is er in het bedrijvencentrum een tailor aanwezig en droogkuis voorzien. Zo heb je steeds een op maat gemaakt en kreukvrij kostuum.


Kantoor te huur in Brussel Airport

Op het rechte spoor met een kantoor te huur in de Koloniënstraat in Brussel Centrum

Een laatste topper in Brussel die je zeker moet overwegen voor je kantoor te huur is het business center in de Koloniënstraat in Brussel. Hier kun je een kantoor te huur vestigen op alweer een top locatie. Het business center is gelegen aan het station Brussel-Centraal. Reizen naar alle hoeken van het land doe je dus heel gemakkelijk met de trein. ‘s Morgens kom je aan met de trein en in no time kun je genieten van een heerlijke tas koffie. Bovendien ben je met je kantoor te huur gevestigd in het financiële district van Brussel. Dit biedt heel wat opportuniteiten om met je onderneming te groeien.


Aanbod kantoor te huur Brussel Centrum

Kantoor te huur Weena 737Vestig jouw kantoor te huur in het midden van Brussel.

Ben jij klaar voor een kantoor te huur in Brussel?

Met alle plezier stelden we je deze pareltjes van een kantoor te huur aan je voor. Ben je al helemaal overtuigd? Ideaal! Neem dan snel contact op met een vastgoedconsultant van SKEPP. Wist je dat je via SKEPP gratis en vrijblijvend een rondleiding kunt boeken in een kantoor te huur in Brussel naar keuze? Nog een reden te meer om direct contact op te nemen met SKEPP.

Ben je er nog niet helemaal uit waar je nu juist in Brussel een kantoorruimte wilt vestigen? Of overweeg je om toch in een andere stad een kantoor te huur te nemen? Geen probleem. SKEPP heeft een enorm groot aanbod aan kantoorkamers en werkplekken. Ongetwijfeld zit er een kantoorruimte bij die helemaal bij jou en je onderneming past. De vastgoedconsultants staan je gratis, vrijblijvend en met alle plezier bij in de zoektocht en keuze naar jouw perfecte kantoor te huur. Aarzel niet langer en ga voor een kantoor te huur via SKEPP.


Neem contact op!

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!