Antwerpen Centrum, Quellinstraat 49

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoor te huur aan de Quellinstraat in Antwerpen Centrum

Aan de Quellinstraat in Antwerpen Centrum kun jij nu nog een kantoor te huur nemen. Dit business center biedt kantoorkamers en werkplekken voor grote en kleine ondernemers. Als je op zoek bent naar een professioneel kantoor te huur met een nette uitstraling dan heeft dit bedrijvencentrum waar jij naar op zoek bent.

Huurprijzen

De huurprijzen van de kantoorruimten en werkplekken in dit kantoorgebouw zijn op aanvraag. Dit is een bewuste keuzen omdat we een aanbod willen doen dat bij jouw bedrijf past. Hiervoor willen we samen een lijst opstellen met wensen en behoeften waarna we speciaal voor jou de beschikbaarheid en prijzen opvragen bij de beheerder. Twijfel dus niet meer en neem contact op om ook een persoonlijk voorstel te ontvangen.

Gemeubelde kantoorruimte, 24/7 toegang en hechte community

Aan de Quellinstraat in Antwerpen huur je niet alleen een kantoorruimte of werkplek, maar een plek die jij kiest en die gemeubeld wordt opgeleverd. Je bent er uiteraard vrij in om ze in te richten zoals je zelf wenst. Jouw kantoor te huur is 24/7 toegankelijk. Zo kun je zelf werktijden bepalen. Flexibiliteit is belangrijk voor een ondernemer, dat weet ook de verhuurder van het bedrijvencentrum. Je bent uiteraard ook onderdeel van community. Zo ontstaan samenwerkingen met andere bedrijven en kun je volop netwerken.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur aan de Quellinstraat in Antwerpen Centrum ligt midden in het zakelijke district van Antwerpen en aan de doorgaande weg dit je binnen enkele minuten het centrum van Antwerpen uit leidt. Er is een bushalte in de straat die je snel naar Antwerpen Centraal Station kan brengen. Vanuit het Centraal station reis je snel en gemakkelijk met de trein naar andere steden in België. Wanneer je liever met eigen vervoer naar kantoor wilt rijden dan brengt de N113 je binnen een kwartier op de E19. Tijdens de lunch kun je ergens een hapje gaan eten in de omgeving of een stuk wandelen in het stadspark.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Quellinstraat?

Ben jij klaar voor een kantoor te huur aan de Quellinstraat in Antwerpen centrum? Wil je eerst een gratis rondleiding? Neem dan contact op met SKEPP en we plannen een rondleiding voor je in op een moment dat het jou uitkomt. Je krijgt van ons onafhankelijk, gratis en geheel vrijblijvend advies en een aanbod op maat. Spreken we je snel over een kantoor te huur aan de Quellinstraat in Antwerpen Centrum?

Kantoorruimte huren in Antwerpen, Quellinstraat 49 Quellinstraat 49 Antwerpen Centrum Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!