Brussel Centrum, Congresstraat / Rue de Congres 35

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • Cabinet

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Congresstraat / Rue de Congres in Brussel (Centrum)

Kantoorruimte zoeken in aan de Congresstraat / Rue de Congres in Brussel doe je via SKEPP. Dit kantoorgebouw in het historische centrum van Brussel ligt niet alleen op een geweldige locatie, maar straalt ook nog eens professionaliteit uit. Wil je meer weten over dit kantoor? Lees dan snel verder!

Huurprijzen

Als jij opzoek bent naar een kantoorruimte om te huren net buiten het centrum van Brussel dan is dit kantoorgebouw een goede optie. Investeer in jouw bedrijf door een private office te huren in het centrum van de Belgische hoofdstad. Er zijn op dit moment nog 2 ruimtes beschikbaar dus wees er snel bij! Voor 2 tot 3 personen huur je al een afsluitbare kantoorunit voor €950,- per maand en een kantoor voor 1 of 2 personen kost je €800,- per maand. Als je meer informatie nodig hebt over de prijzen dan neem je contact op met onze vastgoedconsultants. 

Moderne kantoren en een patio om op te relaxen

Binnen dit kantoorpand aan de Congresstraat / Rue de Congres in Brussel, huur je eenvoudig, snel en tegen de laagste prijs een kantoorruimte. Alle kantoorkamers zijn voorzien van comfortabele stoelen en alles wat jouw bedrijf nodig heeft. Op de momenten die je niet doorbrengt in je werkomgeving wil je natuurlijk wel kunnen genieten toch? Dat kan, want deze locatie beschikt over een patio waar je heerlijk kunt genieten van je lunch of gewoon even kunt uitrusten. Er wordt ook gezorgd dat de post voor je klaarligt, de koffie en thee aanwezig zijn wanneer je er zin in hebt. Jij hebt een eigen sleutel en 24/7 toegang dus je bent zeer flexibel.

Location and reachability

Jouw kantoorruimte huur je in het centrum van de Belgische hoofdstad. Via hoofdwegen rijd je gemakkelijk Brussel uit en bereik je de E40. Op loopafstand van dit kantoorgebouw is het Koninklijk Circus Brussel gepositioneerd. Deze zaal is gebouw laat in de 19e eeuw en het is een toeristische trekpleister. Met de auto kom je gemakkelijk op het werk, maar ook met het openbaar vervoer bereik je het kantoor eenvoudig. Er zit een goed restaurant in de straat en daar kun je heerlijk wat eten als je een keer niet zelf wilt koken.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Congresstraat / Rue de Congres?

Wil je kantoorruimte huren aan de Congresstraat / Rue de Congres in Brussel? Kom dan eens kijken op deze locatie en kijk je ogen uit. Neem contact op met onze vastgoedconsultants en ze plannen voor jou gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Maak van deze locatie jouw droom kantoor!

 

Rent office space in Brussels, Congresstraat Congresstraat / Rue de Congres 35 Brussel Centrum Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Bedankt voor jouw beoordeling!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!