Super deal

Mechelen Noord, Generaal de Wittelaan 11a

2800 Mechelen Noord

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Huur nu kantoorruimte aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen (Noord)

Op deze locatie aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen zijn nu nog enkele grote kantoorruimtes vrij. In dit kantoorgebouw op de bedrijfscampus van Mechelen kun je voor jouw bedrijf een hoogwaardig immokantoor huren. Je maakt ook direct deel uit van de community die de verhuurder heeft gecreëerd. 

Huurprijzen, kantoor Generaal de Wittelaan, Mechelen

Een kantoor huren op deze locatie kan op dit moment tegen een scherpe prijs per vierkante meter. Zo huur je een kantoor van 1200 m2 of 1900 m2 tegen een prijs van €95,- per m2 per jaar. Je hebt hier de hele vloer voor jezelf en deze kun je dan ook geheel naar eigen smaak inrichten. Wil je meer weten over deze kantoren of de meest actuele prijzen? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants.

Generaal de Wittelaan: hoogwaardige kantoorruimte, grote community en 24/7 toegankelijk

Aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen zijn deze hoogwaadige kantoorruimten te huur. Je geniet van een fraai kantoor welke je naar eigen smaak in kan richten. De beheerder zal aanwezig zijn en kan je ondersteunen als dit mogelik is. Er zijn meerdere bedrijven gevestigd op deze campus en ze huren allemaal bij de zelfde verhuurder. Het is dus mogelijk om je netwerk uit te breiden en wellicht leuke samenwerkingen aan te gaan. Je kantoorunit is 24/7 toegankelijk, dus je kan zelf bepalen op welke tijden je graag wilt werken.

Locatie en bereikbaarheid, Generaal de Wittelaan, Mechelen

Het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor gasten en je personeel. Deze kantoorruimte is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Bus 6 stopt voor de deur en brengt je in 20 minuten naar het Station van Mechelen. Hij rijdt drie keer in het uur en de tijden van de bus zijn afgestemd op die van de trein, zodat de aansluiting optimaal is. Kom je toch liever met de auto naar kantoor? Dan rijd je via de E19 Mechelen binnen en kun je vanuit je kantoor ook gemakkelijk reizen naar Antwerpen of Brussel. In de stad zelf kun je winkelen bij bijvoorbeeld de HEMA, H&M of de Blokker. Er zijn ook meerdere restaurants die je graag verwelkomen voor een heerlijk bord eten.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Generaal de Wittelaan?

Ben jij op zoek naar een nieuw immokantoor aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Plan een gratis rondleiding in en kom snel een keer kijken. De verhuurder wil je graag ontmoeten en heeft de koffie klaar staan. Heb je meer informatie nodig, bel dan met onze vastgoedconsultants.

Kantoorruimte huren op bedrijfscampus in Mechelen Generaal de Wittelaan 11a Mechelen Noord Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!