Mechelen Noord, Generaal de Wittelaan 11a

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoor te huur aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen

Op zoek naar een kantoor te huur aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen? In dit bedrijvencentrum vind je zeker een kantoorruimte of werkplek die bij je past. In dit business center kun je voor jouw bedrijf een hoogwaardig kantoor te huur nemen. Je maakt ook direct deel uit van de community die de verhuurder heeft gecreëerd}.

Huurprijzen

Een kantoor huren in dit bedrijvencentrum kan op dit moment tegen een scherpe prijs per vierkante meter. Zo huur je een kantoorkamer van 1200 m2 of 1900 m2 tegen een prijs van €95,- per m2 per jaar. Je hebt hier de hele kantoorunit voor jezelf en deze kun je dan ook geheel naar eigen smaak inrichten. Wil je meer weten over deze kantoren te huur of de meest actuele prijzen? Neem dan snel contact op met onze vastgoedconsultants.

Hoogwaardige kantoorruimte, grote community en 24/7 toegankelijk

Aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen huur je deze hoogwaardige kantoren te huur. Je geniet van een fraai kantoor te huur welke je naar eigen smaak in kan richten. De beheerder zal aanwezig zijn en kan je ondersteunen als dit nodig is. Er zijn meerdere bedrijven gevestigd in dit bedrijvencentrum. Het is dus mogelijk om je netwerk uit te breiden, aan coworking te doen en wellicht leuke samenwerkingen aan te gaan. Je kantoor te huur is 24/7 toegankelijk, dus je kan zelf bepalen op welke tijden je graag wilt werken.

Locatie en bereikbaarheid

Het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor gasten en je personeel. Dit kantoor te huur is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Bus 6 stopt voor de deur en brengt je in 20 minuten van het Station van Mechelen naar het bedrijvencentrum. Hij rijdt drie keer in het uur en de tijden van de bus zijn afgestemd op die van de trein zodat de aansluiting optimaal is. Kom je toch liever met de auto naar je kantoor te huur? Dan rijd je via de E19 Mechelen binnen en kun je vanaf je kantoor te huur ook gemakkelijk reizen naar Antwerpen of Brussel.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Generaal de Wittelaan?

Ben jij op zoek naar een kantoor te huur aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Plan een gratis rondleiding in en kom snel een keer kijken. De verhuurder wil je graag ontmoeten Heb je meer informatie nodig? Bel dan zeker met onze vastgoedconsultants. Zij bezorgen je alle informatie. Ga nu voor een een kantoor te huur aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen.

Kantoorruimte huren op bedrijfscampus in Mechelen Generaal de Wittelaan 11a Mechelen Noord Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!